FOTBAL  »  Superliga  »  GRIGORAŞ LA STEAUA?

Becali: "Îmi place Grigoraş, este posibil să îi fac o ofertă zilele următoare"

Gigi Becali
Gigi Becali

Articol de GSP - Publicat luni, 06 iunie 2011 00:00 / Actualizat luni, 06 iunie 2011 20:17

Patronul Stelei, Gigi Becali, spune că a avut o discuţie de principiu Petre Grigoraş. Şeful Stelei îl admiră pe actualul antrenor al Pandurilor căruia este posibil să îi facă o ofertă zilele următoare

 

"Eu l-am sunat pe Grigoraş ca să aflu ce condiţii are el. Nu i-am spus să vină mîine antrenor. Mi-a plăcut de el, are o gîndire sănătoasă, este un băiat foarte deştept. Este posibil să îi fac o propunere mîine, dar vorbesc cu mai mulţi antrenori. El ştie că l-a Steaua trebuie să faci performanţă dacă vrei să rămîi. La ora asta noi nu avem mijlocaşi centrali. Noi avem un atac puternic cu jucătorii pe care i-am luat.

M-am mai interesat şi de Ionuţ Badea, dar nu mi-a plăcut că a zis că nu vrea să discute nimic pînă nu se termină campionatul. Noi puteam vorbi de o strategie ceva, dar el a ales să aibă o corectitudine dusă la extrem", a spus Becali la GSP Tv.

Becali a mai spus că foştii antrenori nu aveau cum să obţină perfomanţe cu lotul pe care l-au avut la dispoziţie: "Mi-am dat seama că nici Lăcătuş, nici Ilie Dumitrescu nu aveau ce face la Steaua. Ilie a greşit cînd mi-a cerut nişte fotbalişti, Lăcătuş nu a ştiut să-mi spună ce jucători să aduc.

Olăroiu a ştiut ce să facă pentru că este mai experimentat decît ei. La Steaua este nevoie de fotbalişti ca să faci performanţă. Am dat afară atîţia fotbalişti şi acum în vară mai sînt încă zece care vor pleca".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (38)
eliza_betin
eliza_betin  •  07 Iunie 2011, 00:03

al citelea antrenor dat sigur de mazeta sportului? ca gigi e sarac cu duhul nu e ceva nou. ca cotitienele (cacofonie voita) incep mereu prima pagina cu pretul brinzei la bursa iar nu e nou. ce ar fii nou e ca grigoras (un antrenor decent si un om serios) sa accepte. parca-l vad pe pe lacatus cu valiza la otopeni in doua saptamini. nu de alta dar s-au cam epuizat variantele.

alfa_centauri
alfa_centauri  •  07 Iunie 2011, 00:01

Cred ca Becali ar juca mai bine decat majoritatea "fotbalistilor" de la Steaua! Si mai presus de asta ar si antrena mai bine :))

alfa_centauri
alfa_centauri  •  07 Iunie 2011, 00:00

Cred ca Becali ar juca mai bine decat majoritatea "fotbalistilor" de la Steaua! Si mai presus de asta ar si antrena mai bine :))

Vezi toate comentariile (38)
Comentează