FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Becali, înger și demon pentru români: "Jumătate de țară îl iubește, jumătate îl urăște"

Foto: Cristi Preda/Gazeta Sporturilor
Foto: Cristi Preda/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat duminica, 12 februarie 2017 11:33

Fostul ministru al turismului Dan Matei Agathon a caracterizat sentimentele pe care românii le au față de persoana lui Gigi Becali și a vorbit despre întâmplări pe care le-a trăit alături de patronul Stelei.

"Jumătate din România îl iubește pe Becali, cealaltă îl urăște. Din cei care îl iubesc, 10% îl divinizează. Cei care îl urăsc, 10% i-ar lua gâtul.

Eu țin foarte mult la Gigi Becali, dar de fiecare dată când ne întâlnim la un meci de fotbal ies scântei. Au fost celebre câteva scene cu mine și cu el. S-a supărat și a plecat la pauză. Eu am pus mâna pe telefon și îi spuneam că foarte bine că ai plecat că a dat Dinamo gol.

Apreciez niște gesturi pe care le face, de tip umanitar. Când a fost pe nedrept acuzat eu am fost unul dintre puținii care l-au apărat", a dezvăluit Agathon la TV Digi Sport.

 Agathon a făcut parte din Consiliul de Administrație al echipei Dinamo și este unul dintre cei mai cunoscuți suporteri ai echipei din "Ștefan cel Mare".

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (16)
dona
dona  •  12 Februarie 2017, 18:41

Daca esti cu creerul intreg nu ai ce sa iubesti la acest personaj, Presa si televiziunile ii acorda mult prea mult timp si spatiu. In mod normal,n-ar trebui sa apara atit de mult in mass media. Este penibil si cei care-l "apreciaza" merita sa mearga cu el acolo unde ii este locul : in puscarie. Un cetatean normal, nu neaparat intelectual, nu are ce sa afle de la acest personaj care nici macar nu e capabil sa vorbeasca o limba Romana corecta.

10206056252507072
Gherhard Robert  •  12 Februarie 2017, 17:25

Pai cine sa l iubeasca pe puscariasul icult??*** *** lui ***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

jim_raynor
jim_raynor  •  12 Februarie 2017, 15:54

cei 10 % care il divinizeaza sunt angajatii gsp...

Vezi toate comentariile (16)
Comentează