FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Becali l-a băgat în ședință pe Alibec: "Știu că se ascunde și fumează!" » Cum a reacționat când a aflat pe ce "a spart" atacantul 170.000 de euro: "Tu ai minte?"

Articol de GSP - Publicat joi, 14 septembrie 2017 11:55

Gigi Becali a dezvăluit că miercuri seară a fost în cantonamentul FCSB, înainte de meciul cu Viktoria Plzen, și a avut o discuție cu Denis Alibec.

Patronul FCSB i-a cerut acestuia să fie responsabil față de colegii săi mai tineri și l-a certat pentru că și-a luat o mașină McLaren de 170.000 de euro. 

"Am mers în cantonament și am vorbit cu cei mai tineri. L-am zis «Copii, în voi am mare încredere că putem face o echipă de viitor. Nu vă luați după Denis. El are 26 de ani. Nu-l lăsați să vă corupă la țigări». Jucătorii n-au voie să fumeze în vestiar, dar el se mai ascunde și fumează. Eu știu, dar nu avem ce să-i facem.

L-am luat și pe Denis și i-am spus să nu-mi corupă copiii. Am văzut că și-a luat mașină și l-am întrebat «Tu ai minte? Ai 2 milioane de euro? Ai măcar un milion? Cum să cumperi mașină de 170.000 de euro?» Mi-a zis că i-a plăcut. El în loc să aibă minte și să facă sacrificii, își ia mașină", a spus Gigi Becali la Pro X.

Se pare că este vorba de modelul McLaren 540C, care are un preț de catalog de 170.000 de euro. Mașina are 412 cai putere, ajunge de la 0 la 100 km/h în 3,5 secunde, iar viteza maximă este de 320 de km/h.

191973 mclaren

  • FCSB - Plzen se joacă de la ora 22:05. Meciul este liveTEXT pe GSP.RO și în direct pe TV Telekom Sport și ProTV.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (35)
ray51
ray51  •  15 Septembrie 2017, 10:44

Atat il ajuta mintea. O masina pe care nu are unde s-o foloseasca in Romania decat pentru poze. E vanitos. Pacat de banii aruncati dealerului si producatorului. Astfel de fiare-demon sunt valabile pe niste piste special amenajate, pentru deliciul ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

10155074652718103
Muzzi Ciprian  •  14 Septembrie 2017, 21:39
Postat de arsenie_b pe 14 Septembrie 2017, 12:50

Alibec e fotbalist. El, cu Budescu si Teixeira. Ar mai fi poate Gnohere si Pintilii (care e insa depasit la ora asta). Restul sunt amatori, in special tepele de la viitura blatista. Nu conteaza ca Alibec si-a luat masina scumpa, face ce vrea cu banii lui. Gigi sa faca bine si sa aduca antrenor la echipa in locul instructorului Dica, altfel sezonul e compromis, nu vom prinde decat locul 3 in campionat, cel mai bun caz

nu ca ar fii treaba mea! alibec a trecut pe la viitura blatista! benzar e inca fundasul dreapta si singurul care joaca ceva la nationala! ca voi nu o sa prindeti nici locul 3, sunt de acord, dar prea putin din cauza fotbalistilor, ci din cauza eternului vostru antrenor cu 6 clase, ala de a scris mai multe carti decat a citit, the one and only Jijiiii Maaanttuuuiiireee! mai incetati ***` sa dati cu noroi in jucatori, ce ati vrea sa joace cand nu au antrenor, nu au idee de joc, nu au nimic?? joaca si ei saracii dupa ureche! e ca in bancul ala de dirijorul spune orchestrei : "inteleg sa cantata fals, inteleg sa nu va sincronizati, dar macar cantata dr.acu` toti aceeasi melodie!" numai bine!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

tinn
tinn  •  14 Septembrie 2017, 20:11
Postat de adriann_ pe 14 Septembrie 2017, 19:57

Iar nu mai dau astia compensate?

Ceee? Stolychnaia nu mi-au dat niciodata compensata :)

Vezi toate comentariile (35)
Comentează