FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Becali l-a lăsat pe Șumudică, dar s-a împrietenit cu un alt antrenor din Liga 1: "Mă ceartă, îmi reproșează, m-a oprit și în trafic"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 07 martie 2018 15:47

Gigi Becali nu se ferește să-l critice după meciuri pe Nicolae Dică și chiar a recunoscut de-a lungul timpului că există o relație de prietenie cu alți antrenori din Liga 1 cum ar fi Marius Șumudică.

Dar patronul FCSB are și alți prieteni în campionatul României. Edward Iordănescu, tehnicianul Astrei, susține că există situații în care Becali îl sună după meciuri pentru a-l critica.

"Mă mai și ceartă după câte un joc. Chiar dacă nu suntem la același club, îmi mai reproșează una, alta. Ba, pe la telefon, ba, pe la stadion, m-a oprit și în trafic, și întotdeauna are reproșuri", a povestit, râzând, Iordănescu jr. la TV Digi Sport.

"Nu cred că lui Gigi Becali i-ar fi convenit ca Dinamo să fie în play-off. Bine, nici mie, pentru că ar fi avut șanse mari să termine sezonul înaintea noastră. O calificare a lor ar fi produs emulație, ar fi readus publicul lângă echipă, Dinamo s-ar fi întărit serios, mai ales că are și un nume. Și nu uitați că pentru noi a contat și latura financiară. Vorbim de locul 4, pentru care se primesc 180.000 -200.000 de euro față de ce ar fi însemnat locul 6 la finalul sezonului regulat" Edi Iordănescu

Citește și: Ce spune Edi Iordănescu despre o venire la FCSB: "Acolo pot să joc cum îmi place mie"

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează