FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Becali, luat la ochi după transferul lui Rusescu: "Patronul se enervează foarte repede, dar trebuie să facă asta!"

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat joi, 09 august 2018 18:39

Anghel Iordănescu, fostul selecționer al primei reprezentative, a vorbit despre transferul lui Raul Rusescu (30 de ani) la FCSB. 

"Dacă cei de la Steaua vor avea răbdare, sunt ferm convins că Raul va reveni și la echipa națională. E un jucător cu foarte mare calitate. La Steaua mai e și patronul, care se enervează foarte repede, dar își poate aduce și el contribuția la evoluția unui jucător. Lui Rusescu trebuie să i se facă un program special de pregătire.

Nu-l înțeleg pe Gigi cu acești tineri pe care i-a adus. Mă refer la jucătorii de la Viitorul, care trebuiau băgați într-un program special de pregătire. Cred că și Rusescu va avea nevoie de 2-3 săptămâni de pregătire fizică foarte bună", a declarat fostul selecționer.

Raul Rusescu s-a întors săptămâna trecută la FCSB, dar nu e pe lista UEFA pentru duelul cu Hajduk Split.

"nu a jucat de foarte mult timp"

Și Gabi Balint, fostul mare jucător al Stelei, a vorbit despre achiziția lui "Pufulete", însă are un discurs moderat. "Mi se pare un transfer nelalocul lui", crede acesta. 

"Eu am făcut o glumă când am spus că trebuie să fii sărit de pe fix pentru a-l lua pe Rusescu. Vom vedea dacă a fost un transfer bun. Eu mă refeream la faptul că nu a jucat de foarte mult timp și un jucător la vârsta lui, care nu a jucat de foarte mult timp, nu mai poate să ajungă într-o formă foarte bună în scurt timp. Cu o pregătire bună, poate să mă contrazică, el e profesionist.

Sunt și foarte mulți bani care i s-au oferit. Din moment ce aduci un jucător și îi oferi atât de mulți bani, ca apoi să spui că l-ai adus mai mult să fie doar un concurent pentru ceilalți sau să-i sperie. Nu știu, mi se pare un transfer nelalocul lui", a declarat Gabi Balint, la TV Digi Sport.

  • Rusescu n-a jucat nici nu meci sezonul trecut, ultima sa apariție oficială fiind pe 3 iunie 2017.

Vezi și: Reacția lui Mihai Stoica după revenirea lui Rusescu: "E caviar și se ține doar la rece" » Ce spune după testele fizice

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (2)
ray51
ray51  •  10 August 2018, 07:56

Mie mi-a placut fostul Rusescu. Sa-l vedem actualul.

unuoptsapte
unuoptsapte  •  09 August 2018, 20:39

"Raul Rusescu s-a întors săptămâna trecută la FCSB, dar nu e pe lista UEFA pentru duelul cu Hajduk Split." Fake News, e pe banca de rezerve!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close