FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Becali mai vrea un oltean, după Băluță: "E cel mai bun fotbalist român pe acest post!" 

Articol de GSP - Publicat sambata, 13 ianuarie 2018 21:15

După ce în urmă cu 3 zile spunea că vrea un stoper dar nu are pe cine să aducă, Gigi Becali a aflat între timp, cu mult după cei de la CS U Craiova, că Valerică Găman (28 de ani) devine liber de contract din cauza problemelor financiare ale lui Karabukspor. 

"Eu l-am mai vrut pe Găman şi în trecut. Şi când era la Mititelu, dar şi când era la Astra. Îmi place foarte mult de Găman. Este cel mai bun fundaş central român. Le-am spus lui Meme şi Dică de 100 de ori lucrul ăsta. Dar nu fac transferul la telefon cu Fanatikul", a spus Becali conform Fanatik.

De serviciile fundașului s-a interesat și CSU Craiova, care a anunțat prin vocea lui Marcel Popescu faptul că e gata să-l aducă în Bănie.

Totuși, surse GSP.ro informează că fostul stoper al lui FC U Craiova nu ar dori să vină în Bănie. Mai mult, Găman nici nu ar fi tentat de vreo echipă din Liga 1 și ar dori să prindă un alt contract în străinătate. 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (25)
sibelius
sibelius  •  14 Ianuarie 2018, 11:49
Postat de Cluj Cluj pe 14 Ianuarie 2018, 07:48

Stimabili pseudo-gazetari de la gesepe... Incepe AO, Romania a facut un egal cat o calificare ieri la handbal masculin, inteleg ca mai sunt vreo 13 echipe de fotbal in lifa asta nenorocita, se joaca tare la baschet masculin si feminin... Voi din 10 articole 9 despre ***.... Am pus eu puncte puncte ca sa nu va mai obositi. E chiar asa greu sa va faceti meseria cu adevarat?

La baschet masculin si feminin suntem la nivelul la care e Feroe la fotbal si cu la fel de multe persoane interesate de subiect. Egalul ala cat o calificare a fost "live" la TV...iar pana la calificare mai urmeaza niste meciuri la vara.

1003066416412193
Bugatti Cony  •  14 Ianuarie 2018, 10:59

asta da mutare. e un jucator cerebral cu multa experienta si necesar echipei.

salatini
salatini  •  14 Ianuarie 2018, 08:54

La Mogosoaia, gigstul-sef transfera numai olteni ???.... Bwuaahahahaa!!

Vezi toate comentariile (25)
Comentează
Close