FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - OŢELUL, ORA 20:30, ANTENA 1 ŞI GSP.RO

Becali: "Ovidiu Petre e 95% transferat. Oli şi Zenga se bat pe el"

Articol de GSP - Publicat vineri, 12 martie 2010 00:00

Patronul Stelei, Gigi Becali, spune că suporterii de la Peluza Sud nu vor mai avea acces la partidele din acest sezon decît în cazul în care vor respecta pactul pe care el l-a semnat cu liderii din Nord.

"Nu mai e nevoie de Peluza Sud, dacă vor să intre, să intre în Liga Suporterilor. Imediat iese legea împotriva huliganilor, o promulgă preşedintele, apoi intră la puşcărie cei care nu respectă regulamentele. Să se aplice legea, altfel puşcărie!

Nici peste 25 de ani nu mai deschid tribuna aia! Cei de la Peluza Nord nu sînt de acord cu cei de la Sud. Pe mine nu mă interesează, pot să mă conteste, dar fără să jignească. Eu am respectat convenţia, trebuie s-o respecte şi suporterii", a spus  Becali la Contraatac, pe GSP TV, referindu-se apoi la posibilitatea ca Ovidiu Petre să părăsească Ghencea la finalul stagiunii:

"95%, Ovidiu Petre pleacă. Îl vrea Zenga, dar şi Olăroiu îl cere. Dacă iau 4 milioane îl dau imediat. Să vedem cum se înţeleg Zenga cu Oli, eu renunţ la el şi pentru 3,5 millioane. Pleacă el, să vezi cum o să fie Onicaş! Va fi peste Mirel Rădoi, eu nu mă înşel, ajunge mare fotbalist!".

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (16)
patranescu
patranescu  •  13 Martie 2010, 11:00

Este destul de clar, da? "Pac, pac si l-am dat cu 4 bulioane!" Ha-ha-haaaaaa! Teapa, ca nu-l mai vor arabii, ca ai gura mare. Si sa nu uiti, toata lumea va plati odata s-odata!

 •  12 Martie 2010, 20:02

Evident ca Zenga l-a dorit primul pe Ovidiu Petre, Olaroiu ii face doar concurenta italianului, sa cresca pretul jucatorului si incasarile lui Gigi! Tactica ieftina, speculativa, becaliana, de care Zenga ar trebui sa se fereasca si sa nu mai incerce sa cumpere altadata jucatori de la vreun membru al clanului Becali.

 •  12 Martie 2010, 19:58

@Sorin fraierica...bai lesinatule de ce te bagi in seama cu Stelistii?..mars la cotet puricosule. Ctezi ca aici e dinamo sa te ligi pe pppoula doar doar te-o baga cineva in sema?

Vezi toate comentariile (16)
Comentează