FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - PANDURII 1-0

Becali plăteşte 3 antrenori simultan :)

Articol de GSP - Publicat luni, 21 septembrie 2009 00:00

Patronul Stelei a reuşit să mai doboare un record în fotbalul românesc. În acest moment, el plăteşte nu mai puţin de 3 tehnicieni, avînd în vedere ce clauză colosală i-a achitat lui Dorinel pentru a rezilia contractul în decembrie 2008 şi faptul că în momentul de faţă le virează simultan contractele lui Bergodi şi Stoichiţă.

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (10)
 •  21 Septembrie 2009, 13:14

Gigi fa-ti alta echipa! Lasa-ne pe noi sa alegem la care tinem. La Steaua ta sau la Steaua noastra. Ti-ai pierdut mintile integral. Nu mai sti ce spui de la o ora la alta. Incearca sa te reculegi. Cel mai usor este sa taci. Taci pur si simplu. Nu mai da nici o declaratie la presa. Du-te la Muntele Athos pt o vreme. Placa sa nu mai stie nimeni de tine. Ai intrat intr-o zona periculoasa. Ai sa pierzi. S-ar putea sa te pierzi pe tine insuti.

 •  21 Septembrie 2009, 10:41

Steaua a avut in ultimii ani printre cei mai buni antrenori din Ro. Pacat ca n-au fost lasati sa-si faca treaba. In aceste conditii, noul imn al Stelei ar trebui sa sune cam asa: Avem echipa Avem valoare Afara din Ghencea Cu Jiji Becali

 •  21 Septembrie 2009, 10:40

cum naibii sa-i dai lui dorinel 270000?Becali e chiar tampit,ca nebun stiu ca e.Cu banii astia sustii copii si juniorii 2 ani de zile sau dai de mancare la nevoiasi.Dorinel a luat 270000?Altii nu fac toata viata atatia bani!!

Vezi toate comentariile (10)
Comentează