FOTBAL  »  Superliga  »  DERBY DE ROMÂNIA

Becali recidivează! Schimbarea ordonată la pauza derby-ului cu Dinamo » E al 15-lea meci în care FCSB face o modificare după 45 de minute

Foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor
Foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat duminica, 24 septembrie 2017 21:34

După o primă repriză cu Dinamo în care a avut o evoluţie ştearsă, Denis Alibec a fost înlocuit la pauza meciului cu Dinamo, iar în locul său a fost introdus pe teren Harlem Gnohere.   

Alibec nu a dat semne că ar fi accidentat, astfel că motivul schimbării a fost cel mai probabil jocul său dezamăgitor. Din cele 17 meciuri jucate până acum, în 15 FCSB a schimbat măcar un jucător la pauză!

De multe ori, a fost vorba de o intervenţie din lojă, prin care Gigi Becali a dictat scoaterea din teren a fotbaliştilor care nu l-au impresionat, lucru recunoscut chiar de patronul roş-albaştrilor. 

Un exemplu a fost la Cluj, unde Becali a intervenit pentru ca Man să intre la pauză în locul lui Golofca: "Golofca? Doamne... O să-i zic lui Dică să nu-l mai bage deloc, să nu-l mai văd! Gata, l-a încercat destul! De acum va juca Man!". De altfel, Dennis Man a fost titluar în partida contra lui Dinamo

AICI poți urmări FCSB - Dinamo în format liveTEXT 

 

"Steaua face des și câte două înlocuiri imediat după pauză! Eu n-am mai văzut așa ceva la altă echipă!"
Florin Lovin, ex-fotbalist FCSB, actual impresar

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (11)
960317577335949
Andrei Dorin  •  25 Septembrie 2017, 13:19

Becali a inceput să ințeleagă din ce in ce mai bine si apreciază corect fazele de joc.Alibec -şi ieri- inexistent, mingea sare din el ca din gard ,permanent static si cu spatele la poartă.Acuzat pe nedrept că e al 2-lea la minge , pt. că ieri a fost doar al 3-lea!

andrei1102
andrei1102  •  24 Septembrie 2017, 22:46

Orice schimbare facuta o face Gigi? Deja devine penibil genul asta de jurnalism. Probabil ca ati stat acolo langa el si Dica si ati auzit, nu?

inginerul_reloaded
inginerul_reloaded  •  24 Septembrie 2017, 22:41

miriuta e Avram Iancu de la mimao :)

Vezi toate comentariile (11)
Comentează