FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - ASA 1-1

Becali s-a dezlănțuit la TV! A bifat toate punctele care fierb la Steaua: "Cojocaru se crede Maradona, Messi! Am văzut ceva aiurea la Rădoi la conferință"

Articol de GSP - Publicat sambata, 15 august 2015 23:36

Gigi Becali a vorbit despre o eventuală demisie a lui Mirel Rădoi şi consideră că tehnicianul Stelei nu va renunța la echipă după 1-1 cu ASA.

"Eu vreau să clarific nişte lucruri. Ce am spus după meci e exact ceea ce am spus şi ceea ce am simţit. Atunci cînd ai 1-0 la pauză trebuie să joci fotbal. Nu poţi să ţii scorul 1-0. Rădoi e vinovat, dar eu sînt sigur că Mirel nu va pleca pentru că nu e laş.

Nu poate pleca, chiar dacă încearcă unii să spună că eu l-am criticat. Eu cred că cea mai mare realizare a mea şi cea mai bună hotărîre pe care am luat-o la Steaua în ultimii 13 ani e aducerea lui Mirel Rădoi. El trebuie să înveţe să menţină la pauză aceeaşi atitudine a jucătorilor. La fel s-a întîmplat şi la pauza cu Partizan. Avem 2-1 şi aţi văzut. 

El dă prea multă informaţie jucătorilor la pauză. Jucătorii nu pot asimila atît de multe informaţii într-un timp atît de scurt.

El antrenează cu adevărat, dar i-am spus că nu trebuie să le spună atîtea lucruri la pauză. O să rezolvăm problemele împreună. Rădoi mi-a spus că vine antrenor la Steaua, dar să nu ne certăm, mai ales că sîntem neamuri. O să-i dau telefon lui Mirel şi o să-l întreb dacă se îndoieşte de mine. O să-l sun chiar acum pentru că nu mi-a plăcut", a spus Becali la Digisport.

...despre Cojocaru: "E vinovat. El crede că dacă are nişte calităţi se crede Maradona al portarilor. Se crede Messi. Păi stai, mă, că tu nu eşti Messi! El şi cînd sare... El crede că face fotbal şi prezentare de modă. Nu poate fi cel mai bun portar aşa. Pe vremuri îi criticam pentru a putea transmite mesaje. Stăncioiu e mai bun de 7 ori decît Cojocaru".

...despre Tade: "Mai bine joc cu Iancu în locul lui Tade. Ăsta mi-a scos mingea din poartă. Lasă, bă, măcar mingea să intre dacă tot nu eşti în stare să o bagi. Mi-a plăcut o execuţie de-a lui de cînd juca la CFR şi d-aia l-am luat. I-am zis lui Vali Argăseală că asta e dacă am pierdut 500.000 de euro. Pierzi, cîştigi negustor te numeşti. Eu nu văd forţa pe care zice că o are. I-am spus lui Vali să-i dea drumul liber".

...despre Chipciu: "Nu îi iese nimic. Săracu' înnebuneşte că nu îi iese. Asta e..."

 

GOL Adi Popa '32

GOL JAZVICI '54

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (108)
sexilian
sexilian  •  16 August 2015, 12:43

GHEGHE AI RAMAS PIELE SI OS,te baga-n pamant puslamalele astea,RETRAGE-I din campionat,FII BARBAT.

cobra_z
cobra_z  •  16 August 2015, 10:38

=))) ce poti sa mai zici ?! gura pacatosului adevar graieste :)))

xnread
xnread  •  16 August 2015, 09:17

D-le Nebraska formatia campioana evidentiaza, o lipsa a calitatii in toate compartimentele, fenomen cunoscut al Ligii Intai care se rasfrange, asupra tuturor competitoarelor pretul fiind decontat cu ocazia popasului in afara granitelor.:)

Vezi toate comentariile (108)
Comentează