FOTBAL  »  Superliga  »  UNIREA URZICENI - STEAUA, DUMINICĂ, 20:30, DIGISPORT ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Becali s-a înfuriat după ratarea transferului lui Cociş: "Argăseală e vinovat!" :X

Razvan Cocis, Cocis, Poli Timisoara
Razvan Cocis, Cocis, Poli Timisoara

Articol de - Publicat joi, 04 martie 2010 00:00

Gigi Becali i-a reproşat preşedintelui Stelei ratarea transferului lui Cociş, care a ajuns la Poli Timişoara

Transferul lui Cociş la Timişoara a declanşat furtuna în Ghencea. Motivul? Gigi Becali s-a înfuriat peste măsură şi i-a reproşat pe un ton violent lui Valeriu Argăseală faptul că nu a fost în stare să-l achiziţioneze pe mijlocaş.

"Eu l-am pus pe Argăseală să discute cu Cociş, dar i-a zis «nu, nea Vali, mă duc în altă parte». Îmi pare rău că nu l-am luat. E cu adevărat foarte bun", a spus Becali. Înfuriat de faptul că mijlocaşul negociază cu Timişoara, patronul i-a dat ordin preşedintelui să-l caute pe agentul lui Cociş şi să încerce să-l deturneze pe fotbalist, propunîndu-i un salariu mult peste media din Ghencea, de 120.000 de euro pe an.

Internaţionalul a refuzat însă şi a semnat cu Timişoara. "Argăseală n-a fost în stare să afle nici măcar că Răzvan Cociş e liber de contract", a răbufnit Becali.

"O singură piesă poate schimba toată faţa echipei. Sînt fotbalişti care cară pianul, iar Cociş îl şi cară, dar mai şi cîntă la el"
Gigi Becali, patron Steaua

Kapetanos a jucat o repriză
Aseară s-a consumat debutul lui Pantelis Kapetanos în "naţionala" Greciei. Stelistul a început amicalul cu Senegal (0-2) ca titular, într-un trident ofensiv alături de Charisteas, de la Nurnberg, şi de Samaras, de la Celtic. Kapetanos a fost înlocuit la pauză, la scorul de 0-0, cînd selecţionerul Rehaggel, la meciul 100 pe banca Greciei, a efectuat patru modificări în echipă. (Andrei Crăiţoiu)

Balaj arbitrează la Urziceni
CCA l-a ales pe Cristi Balaj pentru a oficia la derby-ul etapei a 20-a din Liga I, Unirea - Steaua (duminica, ora 20:30, DigiSport). Steaua n-a mai cîştigat cu Balaj la centru de aproape un an, de la meciul Gaz Metan - Steaua 0-1, din aprilie 2009, în vreme ce ultimul succes al campioanei cu "centralul" băimărean datează chiar de la precedentul meci cu Balaj arbitru, Poli Iaşi - Unirea 0-2, din 25 aprilie 2009.

Ştiri din Ghencea:
- Steaua e echipa românească cel mai bine clasată în topul Federaţiei Internaţionale de Istorie şi Statistică a Fotbalului. Roş-albaştrii sînt pe locul 45, CFR pe 69, Timişoara pe 80, iar Dinamo pe 85.
- Trei dintre jucătorii lui Stoichiţă sînt la limita suspendării. Petre Marin, Golanski şi Toja vor lipsi contra Oţelului în cazul în care iau vreun cartonaş galben la Urziceni.

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (15)
fofo_galati
fofo_galati  •  05 Martie 2010, 10:02

ARGASEALA ASTA TREBUIE DAT AFARA.DE CAND E LA STEAUA NUMAI CONTRAPERFORMANTA FACE NU-I BUN DE NIMIC.SI EL A TRAS STEAUA IN JOS.

 •  05 Martie 2010, 09:57

ARGASEALA ASTA TREBUIE DAT AFARA. DE CAND E LA STEAUA NUMAI CONTRAPERFORMANTA FACE. NU-I BUN DE NIMIC.SI EL A TRAS STEAUA IN JOS.

dumasco
dumasco  •  05 Martie 2010, 09:11

Forza Steaua !

Vezi toate comentariile (15)
Comentează