FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Becali se ia de Rădoi: "De-asta n-a mai venit Nedelcu" + Care e jucătorul cu cea mai puternică personalitate

Articol de GSP - Publicat vineri, 30 iunie 2017 17:58

Gigi Becali i-a răspuns lui Mirel Rădoi, care a vorbit la TV Dolce Sport despre faptul că Dragoș Nedelcu n-a ajuns la FCSB de frica patronului și că finanțatorul roș-albaștrilor încerca să dribleze în fața jucătorilor.

"Eu leșin de râs când văd că Mirel Rădoi a declarat că Nedelcu n-a venit la Steaua din cauza mea. Am văzut niște tâmpenii că îi învățam eu pe jucători să dribleze. Vă zic eu de ce n-a mai venit Nedelcu. S-a sucit omul! 

Te sucești în afaceri de-astea cu bani mulți. El s-a gândit că după câteva meciuri poate voi reveni cu o altă ofertă. Credeți că Nedelcu nu venea la Steaua de la 2.000 de euro pe lună la 12-14.000 de euro? Gică Hagi e iubit de jucători la Viitorul și toți fac cum spune el. De-aia n-a venit", a declarat Gigi Becali la TV Digi Sport.

Patronul roș-albaștrilor susține că apreciază foarte mult personalitatea lui Florin Tănase: "El are foarte mare personalitate. A venit cineva acum și i-a cerut numărul 10 în glumă, dar el a spus clar că nu dă numărul ăsta pentru nimic în lume. A pus vreo 5 kilograme de mușchi pe el."

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
valentinn10
valentinn10  •  01 Iulie 2017, 09:31
Postat de iosif_.vs pe 30 Iunie 2017, 19:58

Radoi e simbolul nostru, nu Gigi! Respect Mirel Rădoi!

Ia-l acasa saracule si spala-te cu el pe cap , garantez ca ***...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

138672209828437
Gelu Oanca  •  30 Iunie 2017, 20:07

*** asta de cioban se ia de toti fotbalisti, care au curajul sai spuna adevarul nenorocitului asta.Este un mincinos nu vedeti ca schimba declaratiile din 5 in 4 minute , prostul uita ce a declarat cu 5 minute inainte.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

iosif_.vs
iosif_.vs  •  30 Iunie 2017, 19:58

Radoi e simbolul nostru, nu Gigi! Respect Mirel Rădoi!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează