FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Becali se ia din nou de Lăcătuş: "M-am ocupat personal de lot, dar echipa nu a fost antrenată" ;)

Articol de GSP - Publicat duminica, 21 iunie 2009 00:00

Patronul Stelei, Gigi Becali, îl înţeapă din nou pe fostul antrenor al grupării din Ghencea, Marius Lăcătuş, şi spune că singura explicaţie pentru evoluţiile mediocre ale roş-albaştrilor din stagiunea precedentă este lipsa unui tehnician de valoare.

"Cine făcea transferurile la Steaua? Aveaţi impresia că altcineva în afară de mine? Au spus mulţi că ei au adus jucători, dar eu luam pe toată lumea! Ce, Victoraş Iacob, de exemplu, cum a venit în Ghencea? L-am văzut eu după un meci cu Oţelul şi am zis să-l aducem. E puternic, dă bine în minge, am zis să-l luăm.

Cine altcineva decidea în locul meu? Noi am avut mereu jucători buni, m-am ocupat personal de asta. Problema a fost una singură: echipa nu a fost antrenată! Asta e singura explicaţie pentru rezultatele foarte proaste!", a spus Becali la GSP TV.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (11)
ronaldo666
ronaldo666  •  21 Iunie 2009, 19:12

poi lasal pe bergodi sasi faca treaba k el fatza de lacatus e antrenor mare

 •  21 Iunie 2009, 18:51

Lacatus e antrenor dar e o vba: cand te bagi in laturi te manaca porcii.Carevasazica, acum cautam tap ispasitor ptr ca patronul e slab manager.

 •  21 Iunie 2009, 18:15

Pe timpul lui Hagi antrenor,echipa juca ceva fotbal,dar te-ai ocupat tu personal (cum spui),de a ajuns în halul âsta.Nu vezi câ se feresc toti,antrenori,jucâtori,de Steaua?Nimeni nu vrea sâ lucreze cu un minus ca tine.Oare esti asa de orb casâ nu vezi cum lucreaza o adevâratâ conducere la Urziceni? Primul a fost Dan Petrescu care te-a refuzat Oare nu este clar ca nu ai niic în comun cu fotbalul? Rusine sâ-ti fie mâi State Potcovaru!

Vezi toate comentariile (11)
Comentează