FOTBAL  »  LIGA 1  »  RAPID

Becali şi Copos îngroapă securea războiului: "I-am promis că nu-l mai fac niciodată «ţi»"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 19 octombrie 2011 00:00 / Actualizat miercuri, 19 octombrie 2011 18:29

Gigi Becali pare să fiu un om schimbat de cînd a plecat în pelerinajul din Israel şi nu vrea să-i mia supere în nici un fel pe rivalii din Giuleşti. Nici cu George Copos nu mai are o problemă şi i-a promis şefului din Giuleşti că nu-l va mai numi "ţi" de acum încolo.

Becali a refuzat să comenteze scandalul dintre Copos şi Dinu Gheorghe, deşi chiar el a fost la baza despărţii lui "Vamă" de echipa alb-vişinie.

"Nu e problema mea, e problema lui Copos. Eu am vorbit cu el şi i-am promis că nu o să-l mai fac niciodată "ţi". E posibil ca Mihai Stoica să vină la Rapid, el se înţelegea bine cu Răzvan Lucescu. Dar nu mai vreau să discut, nu vreau să mai intru în polemici", a spus Gigi Becali la televiziunea sportro.

Scandalul de la Rapid a pornit tocmai de la Gigi Becali, care l-a jignit pe Dinu Gheorghe transmiţîndu-i "să sugă mielul. Este un nesimţit că rămîne în fruntea clubului cînd Copos îl vorbeşte numai de rău peste tot. El a căpuşat peste tot pe unde a fost.... Copos mi-a zis să-l punc la punct", a declarat patronul Stelei în săptămîna premergătoare partidei Steaua-Rapid, de luni, 20:00, Dolce Sport.

Playtech: BOMBĂ! Veste ȘOC despre Ilie Năstase și Ioana. Soția lui a luat decizia, NU mai e cale de întoarcere


Comentarii (28)
titi54
titi54  •  03 Noiembrie 2011, 19:24

Dar noi i-ti zicem ''Bee'' Steoaia.

wollt_r
wollt_r  •  20 Octombrie 2011, 00:24

GeSePe...u "loveste" cu un nou articol .... Bravo ma ... sunteti prastie . Slugi murdare

champions4ever
champions4ever  •  19 Octombrie 2011, 22:25

...de acum incolo vreo 3 zile ... maxim, dar nici atat ca doar urmeaza meciul cu Rapid si astia mai "destepti" trebuie sa se umfle in pene si sa se bata in declaratii, majoritatea interzise minorilor, cardiacilor si celor cu bun simt

Vezi toate comentariile (28)
Comentează