FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Becali l-a contrat pe Marica în direct la TV: "Hagi a venit la mine și mi-a dat dreptate!"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 14 noiembrie 2018 22:16

Ciprian Marica, actualmente finanțator la Farul și fost atacant la FCSB, a avut un schimb de replici în direct cu Gigi Becali, patronul echipei roș-albastre.

Marica a vorbit despre situația de la FCSB și despre antrenorul Nicolae Dică, criticând situația de acolo. "Sunt jucători care sunt pe val și sunt foarte buni, dar când ajung la Steaua se duc în cap. E un semn de întrebare despre ce e acolo. Dică e mereu scos în față și primește toate criticile. El ar trebui să fie mai protejat, mai ales de MM Stoica. Dar nu Dică decide. Ce să îi ceri omului? Nu e vina lui. Toată răspunderea este la cine decide", a declarat Marica la TV Digi Sport.

Contactat telefonic, Gigi Becali a avut un dialog în contradictoriu cu Ciprian Marica.

Gigi Becali: "Văd că specialiștii vorbesc despre antrenor și despre forța grupului. Vreau să văd forța grupului la Farul"
Ciprian Marica: "Eu nu mă bag peste antrenor"
Gigi Becali: "Spune lumea că acolo unde nu se bagă patronul, se vede forța grupului. Vreau să văd dacă antrenorul știe"
Ciprian Marica: "Eu am preluat o echipă formată, antrenorul a luat ce era acolo. Mai durează până se vede"
Gigi Becali: "Vreau să văd peste doi ani"
Ciprian Marica: "Eu v-am felicitat pentru ce faceți la Cliceni, la academie. Mă bucur că îl lăsați pe Geambazi."
Gigi Becali: "Lasă! Vreau să vad forța grupului la Dinamo. Văd că vorbesc specialiștii. Primul ai fost tu"
Ciprian Marica: "Deci am avut curaj"
Gigi Becali: "Să vă spun ce mi-a zis Gică Hagi, când eram în pușcărie. A venit și mi-a zis «Gigi, acum înțeleg ce înseamnă să patronezi o echipă. Nu poți lăsa totul pe antrenor». Mi-a zis când eram la pușcărie."
Ciprian Marica: "E foarte adevărat ce spune."
Gigi Becali: "Și chiar dacă mă bag, ce, spun să bage un fundaș pe post de atacant?! Sunt nebun?! Dică îi are în atac pe Tănase, Gnohere, Coman, Man, Moruțan și cine o mai fi. Eu zic că aș vrea să joace anumiți jucători. Dar el îi antrenează, el se ocupă de ei"

Citește și: Becali, prima reacție după anunțul belgienilor despre transferul lui Rotariu la FCSB: "Eu vă spun doar adevărul"

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (12)
771545396317549
Eugen Iustin  •  15 Noiembrie 2018, 09:13
Postat de alexbarosanu pe 15 Noiembrie 2018, 08:56

Fotbalul romanesc e in regres. Echipele romanesti sunt fara valoare competitionala desi au in componenta lor fotbalisti asa zzisi valorosi. Defapt sunt nisti sarlatani care pacalesc fotbalul. Primesc salarii de zici ca fac cine stie ce performante . Fotbalul a devenit un fenomen in care nonvalorile sunt prezentate ca genii.

Din fericire, au scazut considerabil si salariile primite de jucatorii de fotbal.

alexbarosanu
alexbarosanu  •  15 Noiembrie 2018, 08:56

Fotbalul romanesc e in regres. Echipele romanesti sunt fara valoare competitionala desi au in componenta lor fotbalisti asa zzisi valorosi. Defapt sunt nisti sarlatani care pacalesc fotbalul. Primesc salarii de zici ca fac cine stie ce performante . Fotbalul a devenit un fenomen in care nonvalorile sunt prezentate ca genii.

martinpen
martinpen  •  15 Noiembrie 2018, 08:40
Postat de hitman222 pe 15 Noiembrie 2018, 05:31

Cam cat primesti pentru o postare de genul asta?

lasa-l ma sa scrie, ca oricum nu crede nimeni...

Vezi toate comentariile (12)
Comentează