FOTBAL  »  Superliga  »  BERGODI, DEMIS DE LA STEAUA!

Becali şi Panduru îi cer lui Renzo Rossi să rămînă. Crezi că îl va trăda pe Bergodi?

Articol de GSP - Publicat vineri, 18 septembrie 2009 00:00

Patronul Stelei, Gigi Becali, a lăsat să se înţeleagă că Renzo Rossi ar putea continua în Ghencea chiar dacă Cristiano Bergodi a fost demis. Colaborator al fostului fundaş lazial atît la Rapid, cît şi la CFR Cluj sau Poli Iaşi, team managerul grupării din Ghencea ar putea continua în funcţie şi după despărţirea roş-albaştrilor.

"Renzo m-a sunat şi a recunoscut că Bergodi a greşit cînd s-a comportat aşa. Din punctul meu de vedere, poate să continue la echipă fără nici o problemă", a spus Becali astăzi, completat şi de directorul sportiv Basarab Panduru: "A făcut o muncă foarte bună, ar putea fi util şi în continuare. Nu ştiu dacă va accepta, dar stafful lui Stoichiţă ar putea fi completat cu Renzo Rossi în zilele următoare".

Crezi că italianul va rămîne la Steaua chair şi după plecarea prietenului său?

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (27)
forza_poli_iasi
forza_poli_iasi  •  19 Septembrie 2009, 17:58

BECALI ar trebuit sa fie numit persoana NON GRATA in GHENCIA si chiar in fotbalul

forza_poli_iasi
forza_poli_iasi  •  19 Septembrie 2009, 17:55

o zic pt. prima data dar nu si ultima BECALI AFARA DIN GHENCIA

 •  19 Septembrie 2009, 00:16
Postat de steaua1986forever pe 18 Septembrie 2009, 23:30

Nu sunt stelisti, oricum peste 80% din stiri sunt inventate. Sunt baieti destepti, ei stiu ca daca scriu despre Steaua automat se cumpara ziarul si se citesc articolele. Inclusiv astia ca voi le citesc, astia care urasc Steaua.

Nu cred ca e vorba de cine uraste sau iubeste Steaua...oare sa vrei sa citesti stiri despre fotbal pe un ziar de sport inseamna sa ceri prea mult? Cfr, Poli, Dinamo au jucat fotbal ieri si au avut si rezultate bune, si de ieri in afara de Bergodi, Steaua , Gigi , Panduru nu am mai auzit si vazut nimic. Pacat si de-a dreptul penibil...

Vezi toate comentariile (27)
Comentează