FOTBAL  »  Superliga  »  SCANDAL

Becali ştie motivul pentru care Reghecampf e atacat! Cum l-a sfătuit să reacţioneze

Articol de GSP - Publicat marti, 05 februarie 2013 00:00 / Actualizat marti, 05 februarie 2013 17:49

Gigi Becali a intervenit în apărarea lui Reghecampf în conflictul cu Dinu, după dezvăluirile "Procurorului" din Gazetă.

"Eu cred în nevinovăţia lui pentru că-l cunosc. Dacă îmi spunea cineva înainte să vină la Steaua, poate că aş fi crezut. El e un om idealist, nu e un om lacom", a spus Becali la sportro.

Patronul Stelei a continuat cu un mesaj către Cornel Dinu:

"Demonstrează dacă e aşa. Nu poţi să arunci aşa cu noroi în om. Eu i-am zis lui Reghe: «Lasă-l, mă, pe Dinu să zică. Ce dacă zice? Fă-le în ciudă»

Se aruncă în pomii care au fructe. Sînt mulţi invidioşi. Familie frumoasă, copii. El e băiat drăguţ, are rezultate. E prea mare diferenţa între Steaua şi restul. Asta deranjează. Reghecampf a creat situaţia asta: restul se bat pentru locul 2".

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (39)
calea_victoriei
calea_victoriei  •  05 Februarie 2013, 20:53

Prodanca este MARIA TEREZA fotbalului romanesc . Ostenii sunt fotbalistii din liga 1 . Armasarul ? Reghe .

kkkotto07
kkkotto07  •  05 Februarie 2013, 20:18
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

Nu m-am putut abtine si ti-am dat like cu toate ca ramai oaie, adica prost. Totusi comentariul tau m-a distrat teribil, mersi omule!

nic_bv
nic_bv  •  05 Februarie 2013, 20:06
Postat de tiberiu33 pe 05 Februarie 2013, 20:01

imperator ..te citesc de mult timp ..esti un prafete ..te incadrezi perefect la cei 80% de analfabeti si manelisti ..cred ca in realitate ...esti un terminat ...fara job ...care face impresii pe GSP ..40 000 de comentarii ...pff ..tu traiesti pe gsp ...nu ai viata reala ..esti un antisocial ...aici o sa mori ...d-zeu sa te odihneasca ..

te contrazici in aceiasi fraza: cum naiba poti sa citesti de mult timp ce scrie un analfabet? Tehnic vorbind nu e cu putinta...

Vezi toate comentariile (39)
Comentează