FOTBAL  »  LIGA 1  »  RUPTURĂ PIŢURCĂ - BECALI

Becali: "Suporterii să se ducă la Piţurcă acum! Eu m-am ţinut de cuvînt!"

Victor Piturca, Gigi Becali
Victor Piturca, Gigi Becali

Articol de GSP - Publicat sambata, 07 august 2010 00:00

Gigi Becali spune că şi-a ţinut promisiunile pe care le-a făcut şi îi cere lui Victor Piţurcă să se ţină şi el de cuvînt şi să revină la echipă. Patronul nu înţelege de ce suporterii îl critică pe el, care a făcut întocmai aşa cum s-a înţeles cu ei.

"Cum să am înlocuitor dacă-l am antrenor pe Piţurcă. Dacă el nu va mai fi, voi cauta altul! Am vorbit cu el acum
Cu mine nu se poate cu presiune, ce? Mergem pe frică şi pe bătăi?

E normal să plece şi Ienei dacă va pleca Piţurcă. Poimîine, Piţi poate fi la antrenament. Ce atîta tam-tam? Ce atîta suporteri? Uite suporterii, ăştia care fac poze cu mine, dar sînt şi unii care te urăsc orice ai face. Nici n-am nevoie de dragostea lor, dacă vor să vină la meciuri, bine, dacă nu, iar bine. Ce? Am vreo înţelegere cu ei?

Cît sînt banii mei acolo eu comand, dacă vor să fie suporterii Steaua, să fie. Dacă o iubiţi, iubiţi-o. Şi dacă vine cu alt antrenor, fanii trebuie să iubească Steaua.

În relaţia cu Piţurcă am să-mi reproşez faptul că mi-a fost prieten şi că am mers departe şi mi-a fost jenă să îi spun nişte lucruri. A pus alte condiţii după ce a venit din cantonament. Cînd a plecat cu echipa am avut o înţelegere, era vorba despre o sumă. Apoi, cînd s-a întors, m-a întrebat dacă mă deranjează să las un teren garanţie că o să-mi ţin promisiunea? Apoi suma s-a dublat, s-a triplat. Nu contează ce valoare avea terenul.

El acum are o obligaţie faţă de suporteri, suporterii de el trebuie să se ia acum, eu m-am ţinut de cuvînt faţă de suporteri, să se ţină şi el", a spus Becali la televiziunea sportro.

Playtech: BOMBĂ! De ce nu l-a grațiat Băsescu pe Gică Popescu! S-a aflat ADEVĂRUL


Comentarii (24)
eugen555
eugen555  •  07 August 2010, 22:00

PLEACA CIOBANE.........NU O SA REPREZINTI NICIODATA STEAUA!

ivzar
ivzar  •  07 August 2010, 21:54

@ ravanelly cocalar esti tu, nici un om intreg la minte nu ar vb ca tine. Si invata sa scr cu 2 de i...

meda1vs
meda1vs  •  07 August 2010, 20:53

P.S. tot o ardeti ca nu mai veniti la meciuri,ca intrati pe teren...alte alea...cand aveti de gand sa va tineti de cuvant?

Vezi toate comentariile (24)
Comentează