FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - RAPID 0-0

Becali va cere suspendarea lui Duarte şi Pancu pentru 5 etape

Alexa si Prepelita au vazut
Alexa si Prepelita au vazut "rosu" dupa bataia din derby

Articol de GSP - Publicat marti, 25 octombrie 2011 00:00 / Actualizat marti, 25 octombrie 2011 20:35

Finanţatorul Gigi Becali a declarat că va solicita LPF, pe baza înregistrării video, suspendarea mai multor jucători rapidişti implicaţi în bătaia din derby, printre cei vizaţi fiind Daniel Pancu şi Rui Duarte, care nu au fost eliminaţi de arbitru. Portarul rapidist, Dani Coman a fost şters de pe listă după ce s-a întîlnit astăzi cu Becali (CITEŞTE CUM L-A OPRIT BECALI ÎN TRAFIC).

În minutul 66 al meciului Steaua - Rapid de luni, scor 0-0, s-a iscat o bătaie generală după ce mijlocaşul Andrei Prepeliţă a avut o intrare dură asupra portarului Dani Coman. Mai mulţi jucători ai celor două echipe s-au îmbrâncit reciproc şi şi-au împărţit pumni şi picioare, însă arbitrul Alexandru Tudor nu i-a eliminat decât pe Prepeliţă de la gazde şi pe Dan Alexa de la Rapid.

Becali a declarat, la DigiSport, că şi-a vizitat jucătorii şi i-a felicitat pentru faptul că nu au reacţionat la pumnii primiţi din partea adversarilor.

"Mâine, poimânine se va vedea cât de şmecheri au fost, pentru că am luat caseta şi o să fie patru suspendaţi. O să fie suspendaţi şi Rui Duarte, şi Pancu, şi Coman, care a dat cu piciorul, o să mai fie vreo patru suspendaţi. N-are cum să nu le dea 4-5 etape. Eu i-am felicitat pe ai mei că nu au sărit la bătaie. Părerea mea e că iau minim cinci etape. Dar duceţi-vă frate, şi Pancu, şi Rui Duarte la box, dacă sunteţi bătăuşi. Şi îi punem să se bată cu Fane, cu Marcel", a afirmat Becali, conform Mediafax.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (50)
porcea
porcea  •  26 Octombrie 2011, 09:28

eu zic sa castige marea echipa steauuuuuaa la masa verde cu 6-0 ca sa stea bine macar la golaveraj,si sa iasa unul din fratii costita golgeteri....zau asa,ascultam doar ce zice acest mioritic.

octavianus
octavianus  •  26 Octombrie 2011, 09:00

JIJI,JIJI,JIJI...A ZIS A FACUT A CASCAT A RAGAIT, CINE ESTE JIJI ? BUFONUL SEF ? CREDITOR SAU CAMATAR ? TERMINATI CU ASTA CA ATI ADUS FOTBALUL ROMANESC IN PRAGUL FALIMENTULUI !!! ATI VAZUT CUM ARATA MANA LUI COMAN ? DE GARDOS MAI ARE ROST SA MAI VORBIM ? A FOST CUM A FOST, S-AU IMBRANCIT SI PARUIT CA FEMEILE CA BATAIE NU A FOST SI CU ASTA BASTA....VORBITI DESPRE FOTBAL DACA AVETI CE...DACA NU STATI SI INTREBATI-VA CE NE FACEM ??? JIJI,JIJI,JIJI...FOAME DE AUDIENTA, SA VA SPUN CEVA, LUMEA S-A CAM SATURAT DE ASTA SI SCHIMBA PROGRAMUL LA TV CAND BEHAIE OIERUL DECI VETI RAMANE SI FARA TELESPECTATORI...AJUNGE...SA NU MAI AUD JIJI,JIJI,JIJI.

icstream
icstream  •  26 Octombrie 2011, 00:21

Ceee curvaa e Fecalie asta... Daca Tudor dadea fault la Rui Duarte nu se ajungea la bataie.

Vezi toate comentariile (50)
Comentează