FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Becali vrea să concureze cluburile mari de pe continent: "Fac cea mai frumoasă bază de pregătire din Europa!". Când ar începe construcția

Articol de GSP - Publicat vineri, 19 februarie 2016 08:50

Gigi Becali nu are de gând să readucă echipa pe Arena Națională atât timp cât va exista problema ca echipa organizatoare să-și asume totul în caz de vreun incendiu. Patronul Stelei a anunțat că intenționează să construiască o bază de pregătire ultramodernă. 

"Eu nici dacă mă las de fotbal și nu mai am stadion deloc și desființez echipa Steaua nu-mi asum răspunderea, să fac pușcărie. În viața mea nu mai fac nimic care e 1% risc să fac pușcărie. Nimic, în viața mea!

Ce e tâmpenia asta "să-și asume organizatorul riscul". Păi, băi, tu, care ești instituția statului, spune tu ce măsuri să iau și ce trebuie tehnic să fac și le fac. Și apoi la revedere! Nu să-mi asum răspunderea. Păi ești nebun?

Dacă jucăm pe Național Arena eu trimit la toate instituțiile: "Domn'e, ei și-au luat răspunderea, nu eu, patronul, nu mă interesează". Să răspundă instituțiile care fac controale și care trebuie să știe, din punct de vedere tehnic, cum trebuie să funcționeze.

Cum să răspund eu? Dacă curge apa aia pe prize și se curentează un om, fac eu pușcărie? Du-te, băi, de aici!", a zis Gigi Becali la Digi.

...despre discuțiile cu MApN pentru baza din Ghencea: "Așa e legea. Nu e dreaptă legea, dar așa este. Trebuie să plătești. Am plătit 2 milioane jumătate la bugetul statului român. Păi cât vreți, mă, cu Becali să-l mulgeți?

M-ați muls, stau, mă mulgeți, stau cuminte, dar voi vreți să dați și cu biciul cât mă mulgeți. Lăsați-mă în pace, trag la căruță, trag și la jug, alerg și pe hipodrom, dar dacă vreți să mă și bateți cu biciul, cât să mai rezist?".

...planuri de viitor: "Fac bază de pregătire. Va începe anul ăsta. Cea mai frumoasă bază din Europa. Va fi făcută undeva într-o pădure, cea mai frumoasă din Europa de azi. Bine, doar dacă intru în Liga Campionilor, că bani de la mine nu mai dau. Eu nu tai pădurea, în pădure sunt luminișuri și acolo fac un teren. Am pădure și la Băneasa și la Voluntari, să văd unde aleg", a mai spus patronul Stelei conform sursei citae.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (82)
839217949507304
Alexandru Platon  •  20 Februarie 2016, 21:43

La Sfantul Asteapta

zizu
zizu  •  19 Februarie 2016, 19:16
Postat de 7mai1986 pe 19 Februarie 2016, 18:01

Asta nu-i o parare papagalos,asta-i o certitudine.Esti un copil *** cu 4 clase la activ in 7 ani si care emite pareri pe net.Putin imi pasa mie de parerea ta,dar cand stii ca esti pr00st si *** ,te rog eu nu mai semnaliza si arata ceea ce esti pe toate drumurile.

nu e o parere...! e o certitudine: esti un papagal! implicit nu numai parerea e papagaliceasca! da si ai dreptate...in primii 7 ani aveam 4 clase,tu nu ai nici macar cei 7 ani de acasa! nu in ultimul rand....daca esti destept si nu ti convine ceva....nu ma bagi in seama,ma ignori! tu din pacate,te bagi in seama cu mine si semnalizezi propria prostie....cu toate luminile aprinse.... mai dai si blitz uri

7mai1986
7mai1986  •  19 Februarie 2016, 18:01
Postat de zizu pe 19 Februarie 2016, 16:45

asta e parerea ta..... ai dreptul la opinie! dar parerea mea despre tine e mult mai proasta decat a ta despre mine! dar asta e treaba mea

Asta nu-i o parare papagalos,asta-i o certitudine.Esti un copil *** cu 4 clase la activ in 7 ani si care emite pareri pe net.Putin imi pasa mie de parerea ta,dar cand stii ca esti pr00st si *** ,te rog eu nu mai semnaliza si arata ceea ce esti pe toate drumurile.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (82)
Comentează