FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Becali vrea să-l ajute pe Hagi și crede că asta e condiția ca Ianis să fie vândut pe 20 de milioane de euro: "Nu spun nicio minciună"

Articol de GSP - Publicat joi, 13 septembrie 2018 16:07

Gigi Becali recunoaște că se gândește la un eventual transfer al lui Ianis Hagi și îl laudă pe fotbalist pentru execuția avută în meciul naționalei cu Bosnia, scor 2-0, când a înscris direct din corner.

"Dacă-l dă Gică, îl dă numai în străinătate. Nu are rost să vorbim de un lucru nerealizabil, adică de transferul lui la FCSB. Nu în momentul asta. Am văzut golul lui din corner.

Nu e gol de portar. A dat-o cu așa mult efect și cu boltă încât portarul n-o putea apăra. A dat Ianis prea bine, cu efect și cu boltă, e golul lui 100%. La ora asta, Ianis poate să fie vândut ca ceilalți din Liga 1, Coman, Man, Morutan...", a spus Becali la PRO X.

Becali susține că Ianis Hagi va putea fi vândut pe zeci de milioane abia când va juca pentru o echipă care evoluează în cupele europene, eventual să fie transferat de FCSB.

" Viitorul unde joacă? Eu ceream 20 de milioane pe Man când eram în Europa, dar acum nu mai întreabă nimeni. Nu-i mai interesează. Unde jucăm noi? Ca să vorbim de Ianis pe 20 de milioane, trebuie să plece de la FCSB. Ăsta-i adevărul, nu spun nicio minciună", a mai spus Becali.

1.500.000 €e cota de piață a lui Ianis Hagi, conform transfermarkt.de

Citește și: Alibec îi atacă pe foștii colegi de la FCSB: "Campionatul l-am pierdut din cauza lor, nu din cauza mea"

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (58)
ucluj2011
ucluj2011  •  14 Septembrie 2018, 11:12
Postat de iobag pe 13 Septembrie 2018, 18:15

Nu se mira nimeni ca cea mai mare performanta a raposatei Rapid in cupele europene a fost eliminarea in fata Stelei :)))

Răposat doar în mintea ta frustrată (de fapt nici acolo pentru că nici tu nu crezi ce spui). Altfel , Rapidul este infinit mai Rapid și mai legitim și ACELAȘI Rapid dintotdeauna decât FCSB-ul tău care nu are nici o identitate... nici măcar NUMELE de Steaua , dar mă rog... asta știi și tu , numai că celor câțiva ca tine le place să facă valuri pe uscat.

haideusicfr
haideusicfr  •  14 Septembrie 2018, 07:26
Postat de alin_ddb pe 13 Septembrie 2018, 19:40

Gresit, ianis hagi daca ajunge la fcsb se ditruge ! pai cand o incepe gigi sa arunce in el, copilul ala care nu are un psihic puternic, va esua ! el este obisnuit altfel, sa joace ce vrea, unde vrea, fara sa fie criticat..va face cu el, cum a facut cu copilul ala din poarta...pe care la distrus, el si presa ! da da, presa...ptr ca a lovit in el, fara sa incerce sa il inteleaga...si sa spuna ca ,copilul numai jucase de un an ! ptr un portar este foarte important sa aiba meciuri..mai ales un portar tanar ! a gresit cu rapid, dar nimeni nu zice ca era de asteptat sa greseasca..nu poti sa pui un portar de 19 ani dupa un an si sa te astepti sa iti faca un meci perfect ! daca vroiai sa il ajuti si sa ajunga portar mare, trebuia sa il pui sa joace macar o data la 5 meciuri..

Sa-i faca loc lui Hagi jr Viitorul l- a dat pe brazilianul ala (nu-i mai tin minte numele) care-i dribla pe toti.Dupa ce va pleca de langa "taticul" va fi iarasi o mana moarta.

adriann_
adriann_  •  13 Septembrie 2018, 21:55
Postat de iobag pe 13 Septembrie 2018, 18:15

Nu se mira nimeni ca cea mai mare performanta a raposatei Rapid in cupele europene a fost eliminarea in fata Stelei :)))

Vai de capul tau, cand Rapidul se califica in finala Cupei Europei Centrale 'tatal' vostru Emil Bodnaras era inca un tradator fugit inURSS si condmnat la moarte in contumacie de tribunalul militar. Noi avem istorie ma, nu ca voi.

Vezi toate comentariile (58)
Comentează