FOTBAL  »  Superliga  »  CAMPIONATULUI EUROPEAN U21

Belgia s-a calificat in semifinalele Campionatului European U21

Articol de GSP - Publicat duminica, 17 iunie 2007 00:00

NewsIn /  Echipa Belgiei s-a calificat in semifinalele Campionatului European de tineret dupa ce sambata seara a terminat la egalitate, scor 2-2, cu Olanda, tara gazda a competitiei, intr-un meci care a contat pentru Grupa A a turneului final, informeaza Reuters.

Belgia a deschis scorul dupa 9 minute de la startul meciului care a avut loc la Heerenveen, prin Kevin Mirallas, iar Maceo Rigters a egalat patru minute mai tarziu. Gazdele au preluat conducerea printr-o lovitura libera executata de Royston Drenthe, in minutul 37, iar belgianul Sebastien Pocognoli a stabilit scorul final, 2-2, in minutul 70.

Tot in Grupa A, sambata a avut loc si partida dintre Israel si Portugalia, scor 0-4, golurile portughezilor fiind marcate de Manuel Fernandez (37), Ricardo Vaz Te (45), Miguel Veloso (49), Nani (50).

Clasamentul final al Grupei A: 1. Olanda 7p, 2. Belgia 5p, 3. Portugalia 4p, 4. Israel 0p.

Olanda si Belgia s-au calificat in semifinalele Campionatului European Under 21.

Duminica vor avea loc ultimele doua partide din Grupa B: Italia-Cehia si Anglia-Serbia.

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează