FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Benitez nu s-a multumit cu Torres, il vrea si pe Ryan Babel

Articol de GSP - Publicat marti, 10 iulie 2007 00:00

(thesun.co.uk) Rafa Benitez il vrea si pe olandezul Ryan Babel. Suma de transfer este de aproape 13,5 milioane de lire sterline.

Directorul tehnic al lui Ajax, Martin van Geel, a spus: „Liverpool este foarte serioasa in vederea transferului. Au facut o oferta mult mai mare decit prima data. Din cauza ca il vor asa de mult cred ca o sa-l pierdem.”

Impresarul lui Babel, Winnie Haatrecht, s-a limitat sa spuna: „Pot sa confirm ca Ajax a primit o oferta de la Liverpool.”

Ryan Babel s-a comparat cu Henry: „Exact ca Henry imi place sa vin in centru din dreapta, deci atunci cint te uiti sint multe asemanari.”

Benitez deja a recuperat banii pentru Fernando Torres dupa ce a vindut mai multi jucatori:  Djibril Cisse la Marseille, Craig Bellamy la West Ham, Mark Gonalez la Real Betis si Luis Garcia la Atletico Madrid.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close