FOTBAL  »  Superliga  »  CEAHLĂUL - RAPID 0-1

Bergodi a vorbit despre şansele Rapidului de a rămîne în prima ligă » Ce zice despre schimbarea lui Cerlincă

Articol de GSP - Publicat luni, 11 mai 2015 22:38

Cristiano Bergodi s-a arătat foarte fericit de evoluţia echipei sale din meciul cîştigat cu Ceahlăul, scor 1-0, şi spune că Rapid are şanse mari să se salveze de la retrogradare.

"Aveam nevoie de victorie aici. De cînd am venit aici jucam mereu cu presiune şi cu sabia deasupra capului. Îmi felicit băieţii, mai ales pentru cea de-a doua repriză foarte bună. L-am scos pe Cerlincă pentru că nu era locul lui în faţă.

Daniel a jucat foarte bine. Jucătorii mei se antrenează foarte bine. Cînd am venit echipa era la 6 puncte de Braşov. Acum am ajuns prima echipă retrogradabilă, la un punct în spatele lui Gaz Metan. Noi trebuie să cîştigăm aceste trei meciuri care au mai rămas", a spus Bergodi la Look tv.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close