FOTBAL  »  Superliga  »  U CRAIOVA

EXCLUSIV Bergodi contra omul „etern” al patronului! Adevăratul motiv al plecării italianului din Bănie

Articol de GSP - Publicat luni, 23 noiembrie 2020 08:19 / Actualizat luni, 23 noiembrie 2020 09:10

Italianul Cristiano Bergodi a cerut preparator la CS Universitatea Craiova până când s-a săturat și a plecat. În schimb, a rămas pe poziții, ca întotdeauna, omul patronului, Cornel Blejan (36 de ani).

Cristiano Bergodi este deja istorie pentru Craiova. Antrenorul italian a rupt-o brusc cu oltenii. Tehnicianul de 56 de ani a fost supărat de un aspect al relației sale cu gruparea din Bănie: a dorit în mod special un preparator fizic la echipă, l-a nominalizat pe Ionel Colonel, dacă nu unul recomandat de el din străinătate, pentru a-l schimba pe Cornel Blejan. Peninsularul nu era satisfăcut de colaborarea cu acesta, cum nici jucătorii nu sunt, doar că a mizat pe ideea greșită!

Blejan de la Craiova: ochiul și timpanul

Blejan a fost una dintre cauzele pentru care și Pițurcă a părăsit Bănia, iar fotbaliștii și apropiații grupării îl indică pe preparatorul fizic ca fiind „omul de încredere” al lui Mihai Rotaru! Rezistă de 7 ani la Craiova, indiferent de intemperii, de antrenor, are o influență uriașă la patron.

„Blejan este cel ce l-a convins pe Rotaru că este bine să se facă stagiu de pregătire în vară în Austria, mai ales că Bergodi era bolnav de coronavirus. Iar acolo s-a ales praful de antrenamente! Are niște metode de lucru ce produce rupturi musculare pe bandă rulantă: Tudorie, Vlădoiu, Bălașa, Marius Constantin, Ivanov. Jucătorii se plâng de el, de fapt, se feresc să vorbească în preajma lui ca să nu se trezească raportați”, au mărturisit apropiați ai alb-albaștrilor.

Preparatorul ales de Bergodi n-a vrut să fie „ajutor”

Culmea este că și Rotaru a vrut la un moment dat să-l înlocuiască pe Blejan, fiindu-i raportate diverse lucruri despre el. În luna septembrie a fost o dispută, pe fondul accidentărilor, Bergodi a luat legătura cu Colonel, acesta din urmă și-a dat acordul să vină în Bănie, dar, când să semneze actele, patronul a zis că el va sosi doar ca ajutor pentru Blejan!

„Niciodată!” a fost replica lui Colonel, care este preparatorul fizic al Academicii Clinceni, marea surpriză a Ligii 1. Colonel a mai lucrat la Craiova alături de Mulțescu. Rotaru a tot tergiversat sosirea unui preparator până când Bergodi și-a făcut bagajele și a plecat. Șeful grupării l-a reactivat pe Corneliu Papură, Blejan a rămas pe baricade, iar Peluza Nord, galeria echipei, a replicat tăios pe Facebook: „Nu contează rezultatul, să încheiem provizoratul!”.

12 antrenoria avut U Craiova în "era Mihai Rotaru". Papură e singurul cu trei mandate

Sorin Cârțu, dorință de ziua lui de naștere: „Mi-aș dori să-l am pe Mirel antrenor la Craiova”

Citește mai multe știri din Liga 1:

Alarmă la CFR! Elevii lui Dan Petrescu strâng rândurile după înfrângerea cu UTA: „În ritmul ăsta, pierdem tot”

DINAMO. Vânătoarea de vrăjitoare în varianta PCH » Cine sunt vinovații, episodul 2: „Îi dăm 3 sfaturi lui Contra”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (20)
288904558167692
Cristian Toma  •  24 Noiembrie 2020, 21:06

Sunt 2 variante cu Blejan ăsta: a-îl are la mâna pe Rotaru cu ceva b-o fi aman tul patronului!!!

ion.ionescu
ion.ionescu  •  23 Noiembrie 2020, 22:08

Ionel Potec : Jignirile pe care le-ai scris trebuia să ţi le spui la oglindă ! 1. Nu prea ştii că Neţoiu a preferat umilinţa de la Pobeda Prilep, ca să nu mai cheltuie cu deplasările următoare. 2. Poţi ajunge în grupe europene, să cheltui, să suferi dezastre iar Clubul să fie stigmatizat pe mulţi ani, fără şanse de a mai vinde ceva...3. Rotaru e mai mult decât pragmatic, adeseori e chiar zgârcit, neglijând avantajele de viitor sau de imagine. Ce a făcut cu milioanele primite, cât şi în ce a investit ? Uneori, ţine la preţ şi pierde. De ex., dacă îl vindea pe Kolici înainte de accidentarea ultimă avea bani de 2-3 atacanţi de valoare şi de o vacanţă la Miami cu tot neamul...

raducallin
raducallin  •  23 Noiembrie 2020, 14:46

Parca acceasi problema e si la Craiova lui Mititelu , tot preparatorul e vioara întâi .

Vezi toate comentariile (20)
Comentează