FOTBAL  »  Superliga  »  "FIARA" A PLECAT DIN GHENCEA

Bergodi: "Mă bucur că Steaua se gîndeşte la mine"

Articol de GSP - Publicat luni, 18 mai 2009 00:00

Cristiano Bergodi, antrenorul echipei Poli Iaşi, se simte onorat că a fost pus pe lista posibililor antrenori ai Stelei. Italianul surprinde şi anunţă că prelungirea contractului cu moldovenii are prioritate, chiar şi înaintea unei oferte din Ghencea.

"Nu vreau să vorbesc în acest moment de această situaţie, pentru că nu e corect din punctul meu de vedere. Normal că îmi face plăcere că cineva s-a gîndit la mine, dar nu vreau să spun mai mult. Asta e meseria de antrenor, cînd un antrenor măcar face bine treaba, e dorit de cineva.

Repet, e o plăcere pentru mine, dar numai asta e pînă acum. Avem muncă de a lua cîteva puncte pentru a ne salva de la retrogradare", a spus Cristiano Bergodi la GSP TV.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
 •  18 Mai 2009, 19:17

bergodi ramai la iasi ca e mai bine decat capra la steaua ..mai bine fruntas la tine in oras...

meatloaf
meatloaf  •  18 Mai 2009, 19:12

oare de cate ori am mai auzit asta? si cum se sfarseste mereu? cu totii stim ... telenovela se repeta la infinit!

 •  18 Mai 2009, 19:07

noi, NU...hahahhaha nu avem nevoie de macaronari

Vezi toate comentariile (3)
Comentează