FOTBAL  »  Superliga  »  CAZUL GANEA

Bild & Marca

Articol de GSP - Publicat joi, 30 august 2007 00:00


Bild: "Strangulatorul de arbitri". Marca: "Strangulatorul din Timisoara"

Fotografia Gazetei, cu Ganea stringindu-l de git pe asistentul Mudura, a ingrozit lumea intreaga

Cele mai mari ziare ale Europei nu numai ca au preluat fotografia Gazetei, dar au si comentat "cazul Ganea" pe larg. Cotidianul spaniol Marca, 2,2 milioane de cititori pe zi, a acordat subiectului ultima pagina, titrind "Strangulatorul din Timisoara".  Bild,  .

La rindu-i, Bild, ziarul numarul unu in Europa cu 3,9 milioane de exemplare zilnic, a relatat doua zile la rind despre "Strangulatorul de arbitri", tinind cont si ca Ganea a jucat 4 ani la Stuttgart (1999-2003). "E cel mai brutal atac din istorie asupra unui arbitru", scriu nemtii oripilati de faptul ca "la Ganea nu se intrezareste vreun regret". Bild sustine si ca, "daca s-ar fi intimplat in Bundes liga, agresorul risca doi ani de suspendare si s-ar fi pus in discutie inclusiv retragerea licentei".

Cazul Ganea a ajuns si in Grecia, la Cosmos Sport, sub titlul "Karate Kid in Romania": "Inca o data baiatul rau al fotbalului romanesc si-a aratat fata urita". Bulgarii de la Tema Sport au scris: "Dupa ce a atacat ziaristii bulgari, acum a incercat sa ucida un arbitru".
       

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează