FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Gigi Becali dezvăluie cât a costat acoperișul bisericii din baza sportivă a FCSB-ului: „E din aur!”

Acoperișul de aur al bisericii din baza de la Berceni // foto: captură YouTube
Acoperișul de aur al bisericii din baza de la Berceni // foto: captură YouTube

Articol de GSP - Publicat luni, 18 octombrie 2021 16:17 / Actualizat luni, 18 octombrie 2021 16:36

Gigi Becali (63 de ani), patronul de la FCSB, a dezvăluit cât l-a costat acoperișul bisericii pe care a ridicat-o la Berceni, în baza sportivă a clubului.

Gigi Becali, cunoscut pentru implicarea sa puternică în proiecte bisericești, a ridicat un lăcaș de cult chiar în baza FCSB-ului de la Berceni, lângă terenurile de antrenament.

Acoperiș de 100.000 euro pentru biserica din baza sportivă a FCSB-ului 

Latifundiarul a ales un acoperiș din aur pentru biserică, care l-a costat 100.000 euro. El susține că pentru acoperișul bisericii pe care o va ridica în Pipera va fi nevoit să scoată din cont chiar mai mulți bani: un milion de euro.

„M-a costat 100 de mii numai acoperișul. Am pus acoperiș de aur. Biserica e terminată. Mai am să pun catapeteasma. Păi și la biserica asta din Pipera pe care o fac mă costă 1 milion de euro acoperișul. E din aur. Din Ucraina iau acoperișul. Fac și eu ce pot și mă rog la Maica Domnului să pot să fac mai mult. Supăr pe cineva? Fac biserici și mănăstiri”, a spus Becali la Realitatea Sportivă.

„Accesul interzis femeilor” » Gigi Becali explică mesajul de pe terenul de la Olănești

Pe lângă lăcașele de închinare din Capitală, Gigi Becali ridică două mănăstiri în localitatea Olănești, din județul Vâlcea, unde latifundiarul a cumpărat un teren de 30 de hectare. Cele două clădiri vor fi ridicate la mare distanță, pentru ca femeile și bărbații să nu se întâlnească. Asta este explicația finanțatorului de la FCSB.

Ca să fie sigur de acest lucru, în apropierea locului unde a fost deja ridicată biserica viitoarei mănăstiri de călugări apare un panou cu un mesaj discriminatoriu: „Proprietate privată! Accesul interzis femeilor”, după cum au observat cei de la Indiscret.

Gigi Becali: „Nu vor fi nici animale de sex feminin!”

„Va fi așa, un fel de orășel călugăresc, mare, cu 500-1.000 de călugări. Nu vor fi nici animale de sex feminin. Vor fi măgari, boi, de exemplu, vor fi și găini, dar cocoși, deci nu de sex feminin.

Femeile și bărbații nu se vor întâlni. Ce, la Athos pot merge femeile? La călugări nu au voie femeile, iar la mănăstirea pentru maici nu au voie bărbații. Sigur, turiștii bărbați vor merge la călugări, femeile la maici”, a explicat Gigi Becali, pentru Libertatea.

VIDEO » Cum a simulat Gigi Becali boala: „N-a avut niciodată probleme serioase”

Citește și: 

Gigi Becali și familia sa, pictați pe pereții unei biserici » Patronul FCSB, lângă Iisus Hristos

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (12)
22cea
22cea  •  18 Octombrie 2021, 21:06
Postat de dexter4 pe 18 Octombrie 2021, 19:18

Ar trebui da fiu? Tu nu ai citit Biblia? Bine, stiu ca gigistilor nu le place cartea dar totusi...

Pai vad ca voi gigistii ne dati cu biblia in cap in fiecare zi.

22cea
22cea  •  18 Octombrie 2021, 21:04
Postat de dexter4 pe 18 Octombrie 2021, 18:31

Isus le‑a zis ucenicilor Săi: – Adevărat vă spun, cu greu va intra cel bogat în Împărăția Cerurilor! Din nou vă spun, este mai ușor să treacă o cămilă prin urechea acului, decât să intre cel bogat în Împărăția lui Dumnezeu!

Lasa-ne mai cu povestile nemuritoare !

badeadorian
badeadorian  •  18 Octombrie 2021, 19:47

Gigi este de multa vreme un clasic caz de targa !!! . Este imaginea omului limitat ajuns sa calareasca o caruta de bani !!! . Iar modul in care presa si cei din jurul lui casca gura la toate ineptiile imprastiate zilnic nu face decat sa arata slabiciunea oamenilor obisnuiti pentru circ si paine !!!. Imi fac mea culpa : si intru in randul ''casca-gura'', atata vreme cat nu ma pot abtine si postez nimic la nimic !!!..

Vezi toate comentariile (12)
Comentează
Close