FOTBAL  »  Superliga  »  DEZVĂLUIRI

Blaturile lui Borcea în închisoare: o adevărată “echipă” de deţinuţi îl ajuta zilnic să încalce legile vieţii de după gratii!

foto: Raed Krishan
foto: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat marti, 20 iunie 2017 00:02

Ediția tipărită a Gazetei Sporturilor publică astăzi raportul relevat de un control la Penitenciarul Poarta Albă, acolo unde din octombrie 2014 este încarcerat Cristi Borcea.

Fostul boss dinamovist îşi făcuse o adevărată "echipă" de deţinuţi care îl ajuta zilnic să încalce rigorile vieţii de după gratii, cu acordul multora dintre responsabilii penitenciarului!

Telefoane la liber, de la Spălătorie, unde avea cheia

Primele referiri la Borcea, din concluziile controlului, se referă la programul de convorbiri telefonice. Unul special pentru Borcea. Regulamentul prevede că un deţinut putea să vorbească la telefoanele amplasate în penitenciar 180 de minute zilnic, în intervalul 9:00-22:00. Borcea vorbea şi în timpul orelor de muncă pe care le presta la Spălătorie "uneori câte 40-70 de minute", la apelul de seară şi chiar după stingere. Mai ales de la postul telefonic de la Spălătorie, aflat în afara secţiei în care stăteau deţinuţii. "Acest lucru era posibil întrucât cheia de la uşa de acces era păstrată de Cristian Borcea (potrivit notelor de informare ale şefilor de tură)", precizează raportul.

Borcea conducea o reţea de colegi pentru telefoane, pachete şi bani, avea liber și la cumpărături! 

Mai multe detalii despre numeroasele "fente" la lege şi la regulamente pe care Cristi Borcea le-a exersat în Penitenciarul Poarta Albă, în Gazeta de marți (ediția tipărită - la chioșcuri, ediția digitală - AICI)

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (41)
ungurul_vesel
ungurul_vesel  •  20 Iunie 2017, 10:55

3 ore de convorbiri zilnice si nu-ti ajung. ***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

babahuba
babahuba  •  20 Iunie 2017, 10:08

Borcea ne-a patat clubul, nu mai are ce cauta la noi, era in functie presedinte executiv si dat mita unui judecator.

claudiu.h12
claudiu.h12  •  20 Iunie 2017, 10:10

La fel ca Borcea alți 10.000. Sistemul din interior e de 3333 ori mai corupt ca afară ! Acolo vorbeşte strict banul, nu legea sau regulile( acestea sunt zero barat).

Vezi toate comentariile (41)
Comentează