FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

"Blestemati"

Articol de GSP - Publicat joi, 09 august 2007 00:00

Ionut Stancu crede ca "ceea ce i se intimpla Rapidului, cu goluri luate pe finaluri de meci, nu tine de antrenor sau jucatori, e ghinion pur! Parca am fi blestemati!". Fundasul lateral al giulestenilor si-a reluat antrenamentele dupa fractura de metatarsiene suferita in vacanta. "Lucrez doar la sala pina saptamina viitoare, dupa care voi putea sa-mi reiau alergarile usoare", a explicat Stancu. (Cristina Negrila)

"Ne revansam"
Rapidistii spun ca vor sa stearga duminica, impotriva lui U Cluj, impresia proasta pe care le-au lasat-o fanilor in jocul cu Bistrita. "E o ocazie pentru noi sa ne revansam fata de suporteri. Vrem sa le aratam tuturor ca sintem in continuare o echipa puternica si ca doar ghinionul si eurogolul lui Coroian ne-au impiedicat sa pornim sezonul cu punctaj maxim", a spus Emil Dica. El va fi titular la Cluj, inlocuindu-l pe Maldarasanu, accidentat.

Intrare electronica
Giulestenii au preluat modelul Stelei si lucreaza la inlocuirea vechilor cai de acces cu unele electronice. Primul joc in care intrarea se va face pe baza de cartele va fi cel cu Otelul Galati, programat pe 19 august, in etapa a patra. "Celor care au cumparat deja abonamente pentru noul sezon li se vor oferi in saptaminile urmatoare cartele in locul tichetelor din hirtie", a spus unul dintre conducatorii clubului din Giulesti.

500 de rapidisti

Echipa lui Cristiano Bergodi va fi incurajata la Cluj de 500 de suporteri. Giulestenii au primit 150 de bilete in baza unei reciprocitati incheiate de club cu gruparea nou-promovata, iar ultrasii alb-visinii si-au mai cumparat inca 350 de tichete, pe care urmeaza sa le primeasca in Ardeal. Pretul unui bilet pentru fanii rapidisti este de 10 RON. Maftei si colegii lui vor pleca spre Cluj simbata seara, cu avionul.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează