FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - UTA 2-1

Oficialul CFR-ului a izbucnit la miezul nopții, „dezgustat” de arbitrajul din FCSB - UTA: „E strigător la cer, ne temem pentru titlu”

Bogdan Mara (44 de ani), directorul sportiv de la CFR Cluj +18   FOTO
Bogdan Mara (44 de ani), directorul sportiv de la CFR Cluj

Articol de GSP - Publicat luni, 06 decembrie 2021 00:23 / Actualizat luni, 06 decembrie 2021 00:56

Bogdan Mara (44 de ani), directorul sportiv de la CFR Cluj, s-a declarat „dezgustat” de maniera de arbitraj din meciul FCSB - UTA 2-1, în care vicecampioana României a fost favorizată de două decizii majore ale brigăzii conduse de Marian Barbu. 

  • Golul de 1-0 a venit în urma unui penalty dictat după un duel între Octavian Popescu și Roger. Totuși, reluările TV nu au relevat un contact concret între cei doi fotbaliști.
  • Penalty-ul din care s-a înscris golul decisiv, de 2-1, a venit după ce mingea ieșise în afara terenului cu întreaga-i circumferință, lucru nesancționat de arbitri. 

„E clar că te simți extraordinar de frustrat când vezi ce se întâmplă. UTA și-a jucat bine șansele, dar cu acele două penalty-uri acordate de niciunde, care n-au fost absolut deloc... E viciere de rezultat. Balint are perfectă dreptate să spună ce a spus după meci. E strigător la cer!”, a spus Mara la Telekom Sport. 

Laszlo Balint, furibund: „Vreți să fiu calm? Nu am cum! Doar în Liga 3, unde stăteau spectatorii cu coasa la gard, am mai trăit așa ceva!”
FCSB - UTA 2-1
Laszlo Balint, furibund: „Vreți să fiu calm? Nu am cum! Doar în Liga 3, unde stăteau spectatorii cu coasa la gard, am mai trăit așa ceva!”

Bogdan Mara: „Sunt 5-6 meciuri în care FCSB este avantajată flagrant de arbitri”

Ulterior, oficialul campioanei a lansat un atac asupra lui Mihai Stoica, managerul general de la FCSB, care o acuzase pe CFR Cluj că este favorizată de arbitri. 

„Am văzut cine a ieșit să spună, după meciul nostru de ieri... Știți bine cine și uitați ce a fost azi. Nu vreau să-i spun numele, e de la FCSB și a început să vorbească nonstop acum, pune presiune pe arbitraj, a început să vorbească de noi... Ieri, la faza golului nostru, cred că domnul Balaj a analizat foarte bine și v-a spus cum a fost cu acel presupus henț.

Există mai multe lucruri care trebuie luate în considerare. Înainte de acel henț, am avut un penalty clar, pe final altul la Omrani, ambele neacordate. Un meci pe care l-am dominat fără emoții, nu ne-au ajutat arbitrii, ba chiar ne-au defavorizat.

Azi, ce s-a întâmplat... sunt foarte supărat și dezgustat. La primul penalty, arbitrul era aproape de fază, a dat fără să se gândească, să se uite la tușier, era galben pentru simulare. La al doilea, ce să mai vorbim, a ieșit mingea centimetri buni în afara terenului. 

Problema e că nu e primul meci la care se întâmplă asta, la această echipă. Sunt 5-6 meciuri în care au fost avantajați flagrant de arbitri, cu decizii foarte clare în favoarea lor, care au decis meciul. Se mai întâmplă greșeli, fără VAR, dar nu în felul acesta și doar în favoarea unei echipe. Nu am o explicație. De ce n-au greșit și în favoarea celeilalte echipe?

Din ce scrie în presă și ce se întâmplă reiese că FCSB e o echipă ajutată de arbitri”, a mai spus Mara. 

Ne temem pentru titlu, dacă vor continua lucrurile cum au fost în ultima perioadă, ușor nu va fi. Se înjumătățesc punctele și adversarii se pot apropia de noi. Sunt puncte luate pe teren, muncite, în niciun alt campionat nu se înjumătățesc.

- Bogdan Mara 

Mihai Stoica: „Să vă mirați când CFR Cluj va fi arbitrată corect”

Sâmbătă, Mihai Stoica, managerul general de la FCSB, declarase că la meciul dintre Chindia și CFR Cluj, scor final 0-1, a fost vorba de o „viciere de rezultat”, acuzând că vișiniii au un avans atât de mare în clasament mulțumită erorilor de arbitraj în favoarea lor:

„Să nu vă mai mirați de ce are CFR Cluj un avans atât de mare. Să vă mirați când va fi arbitrată corect. Eu fac scandal de patru ani, iar CFR Cluj câştigă campionate peste campionate cu greşeli de arbitraj. Eu cred că trei campionate din patru au fost câştigate exclusiv datorită greşelilor de arbitraj. Au fost greşeli prea mari şi clar”.

VIDEO Adrian Porumboiu, despre al doilea penalty: „Nu ai ce să comentezi la faza asta, se vede clar!”

Florin Tănase aplaudă decizia arbitrului: „Penalty clar, s-a auzit contactul la 20 de metri distanță!”
FCSB - UTA 2-1
Florin Tănase aplaudă decizia arbitrului: „Penalty clar, s-a auzit contactul la 20 de metri distanță!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (140)
870797579666969
Ernest Pap  •  06 Decembrie 2021, 12:55

Întrebare Cum se câștigă un meci cu trei șuturi„spre”poartă în 94 de minute, și 2 penalty imaginare ? Vezi meciul FCSB-UTA

tonyys
tonyys  •  06 Decembrie 2021, 12:38
Postat de tonyys pe 06 Decembrie 2021, 12:35

Hotul striga hotii, cand de nesimtit sa vorbesti de altii cand cfr toate campionatele le-a furat cu arbitrii.

Raman antologice fazele cand lui fabbiani i se da 11m si portarului de la cfr fault cabd pierduse mingea la faze cand adversarii sunt la 2m de ei.

tonyys
tonyys  •  06 Decembrie 2021, 12:35

Hotul striga hotii, cand de nesimtit sa vorbesti de altii cand cfr toate campionatele le-a furat cu arbitrii.

Vezi toate comentariile (140)
Comentează