FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Dezvăluire incredibilă despre Dan Petrescu făcută de un fost coleg: „Era cel mai fericit dacă pierdeam”

Dan Petrescu
Foto: Imago
Dan Petrescu Foto: Imago

Articol de GSP - Publicat marti, 21 septembrie 2021 20:16 / Actualizat marti, 21 septembrie 2021 20:49

Bogdan Stelea (53 de ani) a vorbit despre stilul lui Dan Petrescu de a antrena și a povestit un episod incredibil din perioada Urziceni. „Arnold” susține că „Bursucul” prefera să piardă unele meciuri pentru a putea pune presiune pe fotbaliștii săi.

„O să fie genul de fotbal care se joacă pentru rezultat. Dar Petrescu o spune și o recunoaște tot timpul că pe el îl interesează să câștige. Asta face și la antrenament. 

Îl interesează estetica, dar el are estetica lui, adică el vede jocul într-un anume fel, își dă seama ce poate să facă la anumite jocuri, în funcție de adversarul pe care îl are și e genul de antrenor care își motivează jucătorii în permanență și îi ține în priză mereu. 

Nu există să trateze vreun adversar de pe un nivel de superioritate, are o teamă a lui legată de orice adversar. Țin minte ce spunea la Urziceni, unde tot timpul făceam meciuri amicale. Joia, la meciurile amicale respective, își dorea să pierdem. 

Deci era cel mai fericit dacă pierdeam, pentru că putea să ne creeze presiune, să ne spună: «băi, nu sunteți în stare de nimic, sunteți praf, dacă la meci sunteți așa, ne bat ăia de ne omoară». Da, îi plăceau chestile astea”, a declarat Bogdan Stelea pentru Digi Sport.

Fostul portar, Bogdan Stelea, se referă la intervalul 2006-2008, când el juca la Unirea Urziceni, iar Petrescu era antrenor.

Dan Petrescu, la prima victorie după revenirea la CFR

CFR s-a impus ieri seară în derby-ul cu CSU Craiova, scor 1-0. Această victorie reprezintă primul succes al lui Petrescu pe banca „feroviarilor” de la revenire.

Un meci exatraordinar, am întâlnit o echipă în formă, cu toți jucătorii disponibili. CFR a avut 6 jucători de bază care n-au jucat azi, indisponibili. Eu zic că e o victorie fantastică, incredibilă! E meritul jucătorilor! Au jucat cu spirit, așa cum îmi place mie. Golul a fost lucrat de dimineață la antrenamente. Și în Cehia, și la Botoșani am fost periculoși la fazele fixe
-Dan Petrecu, antrenor CFR

Citește alte știri despre CFR:

CFR Cluj, aproape KO » Momentul care l-a uluit pe Dan Petrescu

Își ia Craiova revanșa? Dan Petrescu schimbă radical la meciul de Cupă

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (6)
pankra
pankra  •  22 Septembrie 2021, 00:03

În seara asta a jucat naționala feminină de fotbal, meci pentru calificarea la mondiale. Nu ați avut niciun articol sau blog despre asta. Să vă fie rușine! Unde este interesul pentru sportul național? Au câștigat două meciuri din două jucate!

trink
trink  •  21 Septembrie 2021, 23:33
Postat de dora pe 21 Septembrie 2021, 23:15

Stelica si Florică Prunea...

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

dan2010
dan2010  •  21 Septembrie 2021, 23:25

o sa nu ne hazardam.... deci putem vorbii de un bursuc geniu? LOL

Vezi toate comentariile (6)
Comentează