FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

VIDEO // Bogdan Vintilă s-a destăinuit jurnaliștilor » Cum s-a schimbat viața antrenorului de când a venit la FCSB: „Găsesc suporterii la mănăstiri, la biserici”

Articol de GSP - Publicat joi, 24 octombrie 2019 11:13

Bogdan Argeș Vintilă (47 de ani), antrenorul lui FCSB din august 2019, a vorbit deschis într-o conferință de presă despre cum i s-a schimbat viața de când a preluat echipa roș-albastră.

„De când am venit la FCSB lucrurile s-au schimbat în sensul bun al cuvântului. Mi-am dat seama că FCSB e o echipă foarte iubită în România. 

Ajungi să găsești suporterii în cele mai frumoase locuri. La mănăstiri, la biserici, prin sătucuri d-astea mici. Sunt suporteri ai echipei cu care poți să povestești foarte mult

Te mișcă dragostea și atașamentul lor față de echipă. Faptul că-i bagi în seamă pentru acei oameni înseamnă enorm. Nu pot să spun că a fost cea mai bună decizie, că decizie bună a fost și când m-am căsătorit. Dar pe plan fotbalistic a fost o decizie bună. Când faci ce-ți place, trebuie să vină și rezultatele”, a declarat Bogdan Argeș Vintilă.

Vezi și:

HERMANNSTADT - FCSB // Bogdan Vintilă, discuție directă cu Adi Popa: „I-am spus că asta nu-i face bine”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează