FOTBAL  »  LIGA 1  »  STEAUA - RAPID 0-0

Boloni a făcut analiza derby-ului: "La Steaua urlă instabilitatea"

Jucătorii Stelei la finalul derby-ului cu Rapid
Jucătorii Stelei la finalul derby-ului cu Rapid

Articol de GSP - Publicat miercuri, 26 octombrie 2011 00:00 / Actualizat miercuri, 26 octombrie 2011 10:18

Fostul selecţioner, acum la PAOK Salonic, Ladislau Boloni, a comentat meciul dintre Steaua şi Rapid, spunînd că a fost surprins de nivelul foarte scăzut al celor două echipe.

Prezent în tribunele de pe Naţional Arena, acesta a afirmat că Steaua şi Rapid sînt două echipe în suferinţă şi l-a criticat, indirect, şi pe patronul GigI Becali, pentru modul în care a construit lotul Stelei.

"A fost un meci între două echipe în suferinţă, dacă e să ne luăm după ultimele lor rezultate în Europa. Totuşi, nu cred că nivelul Rapidului e acesta. În schimb, ce am văzut la Steaua, m-a durut.

În Steaua de acum nu există absolut nicio legătură logică. Urlă instabilitatea în echipa asta, iar asta nu e vina jucătorilor. De ei chiar mi-e milă! Am văzut 11 jucători care sunt convins că n-au 15 meciuri împreună în ultimii ani. Parcă îşi spuneau unul altuia: „Tu cine eşti, frate? Nu te cunosc!", a comentat Boloni pentru Adevarul.

Steaua - Rapid s-a terminat 0-0, după un meci în care arbitrul Alexandru Tudor a eliminat trei jucători: Alexa şi Ezequias de la oaspeţi şi Prepeliţă de la gazde.

Playtech: Doliu în lumea fotbalului. A murit electrocutat în baie, din cauza telefonului mobil


Comentarii (3)
cosminmao
cosminmao  •  26 Octombrie 2011, 10:29

becalii mort teia sponte mort

clayd
clayd  •  26 Octombrie 2011, 00:05

DA,DOMINA INSTABILITATEA...MAI ALES CEA PSIHICA A CIOBANULUI!!!!!!!!!!!CE SA-I CERI GHERTOIULUI????CIOBAN TAMPIT!AA,TEIA SPONTE,TE VREM MORT NENOROCITULE!

steaua.libera
steaua.libera  •  25 Octombrie 2011, 23:53

AI PUS PUNCTUL PE i, LOTI! BECALI E CANCERUL STELEI!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează