FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Boloni îi desființează pe MM și Gigi în Libertatea: "Când conduce Stoica, abia ieșit din pușcărie, și unul care a trecut Dunărea doar când i s-a înfipt undița pe malul bulgăresc, nu trebuie să ai exigențe!"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 12 septembrie 2018 10:32

Ladislau Boloni (65 de ani), fostul selecționer al României și actualul antrenor al belgienilor de la Anvers, a oferit un interviu exploziv pentru ziarul Libertatea, în care a criticat dur ceea ce se întâmplă la FCSB, dar în special pe Mihai Stoica, directorul sportiv al roș-albaștrilor.

"Păi când manager sportiv este Stoica, unul care abia a ieșit din pușcărie, iar altul nu a trecut Dunărea în viața lui, decât când i s-a înfipt undița pe malul bulgăresc (n.r. se referă la Gigi Becali), dacă ești la nivelul ăsta, nu trebuie să ai exigențe! Nici cu Dică, nici cu ceilalți.

El e antrenor tânăr, trebuie să fie lăsat să crească. La nivelul conducerii, fotbalul românesc e sărac, rușinos. Oamenii bogați de la noi au făcut mult rău fotbalului. Noi am rămas câmp cu flori. Când statul român pompa bani pe vremea lui Ceaușescu, eram mai sus, nu?", a declarat Boloni pentru sursa citată.

"VALENTIN, CEL MAI BUN! ROMÂNII ÎL PERCEP GREȘIT"

Boloni crede că între actualii manageri din Liga 1 și Valentin Ceaușescu nu există grad de comparație:

"Și acum trei zile am vorbit cu Valentin Ceaușescu, cel bun manager din România pe care l-am cunoscut. Eu nu eram cu dictatorul Ceaușescu, familia mea nu putea fi comunistă, nu era în gena noastră să fim de acea parte (n.r. un unchi de-ai lui a fost împușcat de comuniști). Dar cu Valentin, cu care am fost și sunt foarte bun prieten, îmi permit să vorbesc și lucruri intime. El e foarte inteligent, deschis, a făcut lucruri bune pentru fotbal. Îl cheamă cum îl cheamă, tâmpenia e că e greșit perceput de mulți români, mediocritatea intelectuală!". 

Mihai Stoica, 53 de ani, a fost eliberat pe 15 februarie, după ce a fost încarcerat pe 4 martie 2014, în "Dosarul Transferurilor", fiind condamnat la trei ani și sase luni de închisoare.

Citește aici interviul integral cu Boloni din Libertatea

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (43)
1550146758377751
Maria Mara  •  13 Septembrie 2018, 15:51

Cu ce ati ajutat Dl Boloni A S A Tg Mures ,cind a intrat im faliment ? Cu nimic ! Dl Primar Florea era sa faca puscarie ca sa ajute fotbalul Muresan iar Terbea a crapat ajutind fotbalul ca si multi altii din Romania care s au sinucis sau su murit asa subit !Credeti ca un chirurg ca , Florea avea nevoie de spaga ? Nu cred ! El daca pleca dincolo chirurg avea mult mai mult decat primar in Romania ,eu asta cred.

1550146758377751
Maria Mara  •  13 Septembrie 2018, 15:33

Dl. Boloni este ungur de al meu ,nu stiu ce o fi in capul lui dar nu este corect cum comenteaza !! Este urat sa faci pe cineva ,mai ales cu niste studii cum este Stoica puscarias ptr ca este foarte aproape drumul de la Rai la Iad ptr oricine !!! Acum legat de Halep ,probabil Dl Boloni a vrut sa spuna altceva si anume ca nu si merita locul de nr 1 WTA ,nici mie personal nui place stilul ei de joc,nici locul 40 nu l metita , dar nu este treaba mea ce blaturi face cu Tiriac ,etc , iar Dl Boloni ar fi bine sa si vada de treburile lui !! Aici in Romania noi ne am chinuit cum am putut cu datorii si puscarii ,procese si alte riscuri ca sa facem ceva sa mergem nai departe cum spune americanul ,de dincolo cind nu le mai ajunge mălaiul vin cu,critici si jigniri dar Boloni nu si a asumat niciodata riscul de a prelua ceva in Romania ,nici macar ASA ,doar a venit cu,critici ,in rest numai de bine si la Laci si la Klara !

819124374875704
Niculaie Moromete  •  12 Septembrie 2018, 21:24

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (43)
Comentează