FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Boloni: "Ştiu cine-i pune Stelei beţe-n roate, dar nu vreau să spun"

Articol de GSP - Publicat vineri, 21 mai 2010 00:00

Fostă mare glorie a Stelei, Loţi Boloni a rămas consternat la auzul veştii că Steaua se va muta la Buzău.

" Steaua părăseşte Ghencea şi se mută la Buzău? Nu pot să cred. Este total anormal. Nici nu-mi închipui treaba aceasta. E cel mai frumos stadion din Bucureşti, e istorie. Să dispară aşa?. E un moment trist.

Acolo este istoria Stelei. Acolo sînt cele mai frumoase momente, atît pentru Steaua cît şi pentru echipa naţională. E foarte trist! De neînchipuit pentru mine! Cine e de vină? Nu ştiu... adica ştiu, dar nu vreau să comentez", a spus Ladislau Boloni la televiziunea sportro.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (50)
 •  21 Mai 2010, 20:45
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

auzi la el..vreo 200 de mii de euro in plus..bai baietas..calculeaza cat ai sau o sa ai salar(ca foarte probabil ca tu te bazezi pe alocatie) adunale si cu ale parintilor si ale fratilor si vezi in cat timp o sa aduni tu banii astia. si da-ti 2 palme si nu mai scrie si tu abureli pe site-uri si invata si tu ceva ca azi maine ai teza la mate

 •  21 Mai 2010, 20:23
Postat de skrap pe 21 Mai 2010, 14:57

borne daca nu are banii sa VANDA ca e FC STEAUA BUCURESTI, nu FC familia becali, LA BARCLEONA SE ALEGE PRESEDINTELE DIN 2 IN 2 ANI, SI ACEL OM ADUCE INVESTITORI SI EL E SEFUL, NU CA LA NOI, A CUMPARAT CIOBANUL STEAUA PE 5 GENERATII DIN FAMILIA LUI, PRIN ANI 2300-2400 TOT LA FAMILIA BECALI E STEAUA NU?

esti atat de limitat sa intelegi fenomenul fotbal si economia in sine,cretinel nu compara barca cu steaua,copil cretin.....cati jucatori sunt intr-o echipa de fotbal?raspuns gresit prostovan sarac

 •  21 Mai 2010, 20:02

Catre redactorii articolului, v-ati gandit vreo clipa ca prin "cine e de vina", Boloni a facut referire la Becali? Ce tot o tineti cu titlurile "incitante" ? Prezentati informatia asa cum a fost spusa.

Vezi toate comentariile (50)
Comentează