FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Dario Bonetti îl „urechează” pe Steliano Filip: „Spune chestii pe care ar trebui să nu le spună” + Noutăți cu privire la Paul Anton

Dario Bonetti, antrenor Dinamo
Dario Bonetti, antrenor Dinamo

Articol de GSP - Publicat sambata, 31 iulie 2021 17:20 / Actualizat sambata, 31 iulie 2021 18:09

Dario Bonetti (59 de ani), antrenorul lui Dinamo, a susținut o conferință de presă înainte de meciul cu Academica Clinceni, programat luni, 2 august. 

Așa cum a făcut-o și după meciul din etapa 2, pierdut în fața celor de la FC U Craiova, scor 0-1, antrenorul italian a declarat că elevii săi nu sunt în forma fizică ideală. Totuși, Bonetti s-a declarat mulțumit de munca depusă de jucătorii aflați sub comanda sa.

„Trebuie să ne facem munca oricum, indiferent de climă. Știm că suntem puțin în urmă cu nivelul fizic, dar ușor-ușor, băieții își revin. Sunt foarte mulțumit de munca pe care o depun, e un grup bun. Rămânem pozitivi”, a afirmat Dario Bonetti.

Dario Bonetti, antrenor Dinamo: „Oferte pentru jucătorii buni există mereu”

Întrebat despre situațiile lui Paul Anton și Steliano Filip, doi dintre jucătorii de bază ai echipei, care și-au exprimat dorința de a pleca, Bonetti a spus:

„Anton este un jucător important pentru Dinamo și pentru echipa națională, un băiat serios, foarte profesionist, anul trecut a ajutat echipa să se salveze de la retrogradare. Din păcate, a fost accidentat la ultimul antrenament săptămâna trecută. 

Muncește mult, se sacrifică pentru a putea reveni pe teren. Este un jucător extrem de important pentru noi. Nu poate juca (cu Clinceni), a avut o chestie mai delicată, la genunchi.

Nu putem vorbi în fiecare zi de situația lui. Știu exact care este poziția clubului. Sunt foarte atent la ce se întâmplă la antrenamente și la meciuri, în rest nu prea mă interesează.

Filip este un băiat foarte inteligent, câteodată emotiv, sensibil în anumite momente. Spune niște chestii pe care ar trebui să nu le spună. Știm toți în ce situație ne aflăm, concentrarea lor trebuie să fie doar la ceea ce joacă.

Oferte pentru jucătorii foarte buni există mereu, este un lucru bun. Clubul va acționa când va primi o oferte bune, le va lua în considerare. În acest moment, jucătorii de la Dinamo dau totul și noi le mulțumim pentru că ne ajută”.

Cu Ricardo Grigore ne-am văzut în dimineața asta, a venit la Săftica. E dezamăgit de ce s-a întâmplat la Jocurile Olimpice, dar vrea să joace următoarea partidă. 

Noi trebuie să ne facem treaba pe teren, clubul se ocupă de problemele financiare.

- Dario Bonetti, antrenor Dinamo

Suntem într-o stare bună de spirit. Încercăm să privim acest meci cu optimism și să obţinem victoria. Noi avem încredere în oamenii care au venit alături de noi. Sperăm ca pe viitor să fie bine, dar cred că starea de spirit a jucătorilor este cea de pe teren si de la antrenamente. Restul problemelor sperăm că se vor rezolva pe viitor. 

Am avut un avans dintr-un salariu primit recent. Momentan, n-am memoriu depus. Sunt mai mulți jucători care si-au depus memorii. Nu știu ce sa zic legat de treaba asta. Este dreptul fiecărui jucător. Eu am solicitat cerea banilor în procedură înaintată, dar nu s-a ajuns la memoriu. Consider să as putea să mă înțeleg si cu vorba bună, fără memoriu. 

Noi suntem uniţi în continuare, atât timp cât suntem la Dinamo şi jucăm aici, încercăm să dăm totul pentru fanii extraordinari și pentru numele Dinamo. 

Este o problemă reală, le dau dreptate, este normal ca jucătorii să fie nemulțumiți, am fost nemultumiti, însă am încercat să ne concentrăm pe meciurile pe care le avem

- Andrei Radu, fundaș Dinamo

Steliano Filip ar putea pleca de la Dinamo

Etapa trecută, după meciul dintre FCU Craiova și Dinamo, Steliano Filip a lăsat de înțeles la final că vrea să plece din Ștefan cel Mare: „Nu mă gândesc la plecare, e nevoie și de jucători cu experiență, dar am avut o înțelegere și nu s-a respectat! Nu pot să rămân nici eu în aceste condiții. Din păcate, nu sunt cu mine cei de sus (n.r. - cei din conducere)”.

Citește mai multe știri despre Dinamo:

Dinamo protestează! „Câinii” ies la atac: „De ce trebuie să ni se pună piedici?” + „ Un motiv în plus pentru a-l considera pe Tattybayev erou”

Întâmplare colosală de la Dinamo: „A sunat telefonul, dar eram în cadă! Am și înghețat acolo, mi-a adus soția un prosop”

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (1)
tatageminy
tatageminy  •  31 Iulie 2021, 21:13

*** atitudine. jucatorii sa moara de foame daca se poate. jucatorii sa fie furati la contracte. pentru ce se mai fac contracte daca oricum nu se respecta? rusinica ddb. elyass cand returneaza cei 50000 de euro care au fost stransi pentru familia lui patrick ekeng??

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează