FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Dario Bonetti are Covid și e în carantină. Comunicatul avocatului: „Vor să-l demită fără să-i plătească nimic! Va acționa în instanță”

Dario Bonetti i-a anunțat pe dinamoviști că are Covid
Dario Bonetti i-a anunțat pe dinamoviști că are Covid

Articol de GSP - Publicat sambata, 18 septembrie 2021 21:02 / Actualizat sambata, 18 septembrie 2021 22:27

Dario Bonetti i-a anunțat pe dinamoviști că are Covid, prin intermediul avocatului său. Acesta a emis și un comunicat legat de situația antrenorului italian, care nu a semnat încă rezilierea cu roș-albii și ține blocat postul de antrenor principal.

„Domnul Bonetti a făcut un test PCR [Covid] pe 17 septembrie, cu rezultat pozitiv, care a fost comunicat mai departe pentru a se efectua verificări la jucători și personalul aferent. El e în carantină”, scrie în comunicatul avocatului lui Bonetti.

Din informațiile GSP, italianul n-a mai fost la echipă după înfrângerea cu FCSB, 0-6, și n-a mai intrat în contact cu jucătorii.

Iată comunicatul integral:

„Scriu în numele clientului meu, dl. Dario Bonetti, antrenor la Dinamo 1948 București, pentru a clarifica situatia contractuala dintre parti.

Pe 14 septembrie 2021, clientul meu a fost contactat de dl. Muresan și i s-a spus să nu meargă la antrenamentul de după-amiază, deoarece fusese demis, fără nicio comunicare formală.

Pe 15 septembrie a fost contactat pentru semnarea acordului de reziliere de comun acord.

Nu este adevărat că nu s-a prezentat la antrenamente, situația era foarte clară și prezentată de toată presa, auzise deja de demiterea sa, era că Dinamo îl înlocuise.

Ceea ce aflăm astăzi despre faptul că nu s-a prezentat la antrenament nu este altceva decât o simplă încercare a societății de a-l demite fără a plăti nimic, având în vedere eșecul de a obține semnarea rezilierii de comun acord.

Deși am primit asigurări verbale de la Dinamo cu privire la irelevanța rezultatelor pentru primele douăsprezece jocuri (din care 2 victorii și 6 înfrângeri), clientul meu a fost informat despre demitere cu efect imediat, marți 14/09/21, fără să se conformeze cu formalitățile prevăzute de art. 8 din contract.

Ni s-a spus: „Numai rezultatele din meciuri contează: cu un total de 6 puncte câștigate cu un total de 24 de puncte, Dinamo se află astăzi pe un loc retrogradabil direct, cu consecințe economice și sportive dezastruoase; în plus, ultimele câteva jocuri au arătat o echipă lipsită de capacitatea de a fi competitivă", comunicare semnată de Silviu Cârmaciu (n.r. Cârmaciu este mâna dreaptă a lui Nicolae Badea, un absolvent al Colegiului Național de Apărare licențiat în finanțe bănci. L-a reprezentat pe Nicolae Badea în 2013, în momentul în care s-a făcut trecerea acțiunilor de la fostul lider la Negoiță), cu exemplare la Iuliu Paul Mureșan si Răzvan Zăvăleanu.

Domnul Bonetti își rezervă dreptul de acum înainte să acționeze în locurile corespunzătoare pentru deteriorarea imaginii, în urma declarațiilor false ale dl. Muresan, lansate astăzi la o conferință de presă”.

Telenovela e în toi la Dinamo » Iuliu Mureșan, consternat: „Să vă spun ce a făcut Bonetti”

Noul antrenor al lui Dinamo, în fața primului meci ca principal: „Nu vreau să par infatuat, dar nu există altă variantă”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (9)
smartbrain
smartbrain  •  19 Septembrie 2021, 15:26
Postat de redbuldog pe 19 Septembrie 2021, 08:23

Desigur ca Dario trebuie platit,pentru munca depusa,dar in nici un caz pentru 1 an sau tot contractul ,am inteles ca asta revendica de fapt acum...!Daca sunt clauze precise si clare,poate fi demis fara probleme,dar daca pune problema sa ,,jetmaneasca" acum clubul NU mai poate fi fair-play si va trage ponoasele!

da,ponoasele alea se numesc 72 de mii de euro contractul pe un an. daca nu-i dati,direct in faliment. doar ca acum pe repede inainte.

redbuldog
redbuldog  •  19 Septembrie 2021, 08:23

Desigur ca Dario trebuie platit,pentru munca depusa,dar in nici un caz pentru 1 an sau tot contractul ,am inteles ca asta revendica de fapt acum...!Daca sunt clauze precise si clare,poate fi demis fara probleme,dar daca pune problema sa ,,jetmaneasca" acum clubul NU mai poate fi fair-play si va trage ponoasele!

e.moti.on
e.moti.on  •  19 Septembrie 2021, 08:15

parca venise sa lucreze gratis ? unde e gratisu` ?

Vezi toate comentariile (9)
Comentează