FOTBAL  »  Superliga  »  CONCORDIA - DINAMO, AZI, 21:30, LIVETEXTPE GSP.RO ŞI DIGISPORT1

Bonetti îl anunţă pe Danciu-gol că va fi rezervă: "Timpul trece pentru toată lumea"

Ionel Danciulescu
Ionel Danciulescu

Articol de GSP - Publicat luni, 16 aprilie 2012 00:00 / Actualizat luni, 16 aprilie 2012 13:03

Antrenorul italian nu este un fan al lui Ionel Dănciulescu, aşa că îl va trece în linia a doua pe cel mai bun marcator în activitate din România. Danciu-gol a plecat din Ştefan cel Mare şi în mandatul trecut al lui Bonetti, în 2009, cînd s-a transferat la Hercules Alicante.

"Timpul trece pentru toată lumea. Dar noi credem că este fundamental ca atunci cînd avem nevoie de el să ajute echipa, pentru 30, 40 sau chiar 90 de minute. Dănciulescu e foarte fericit să-şi pună serviciile în slujba obiectivelor acestei echipe. În acest moment el ştie că noi avem mare nevoie de el şi contăm pe calităţile lui, ca şi ale celorlalţi", a spus Bonetti.

Citeşte şi: Dănciulescu îşi face bagajele » Bonetti vrea să-l pensioneze pe golgeterul lui Dinamo

Dinamo joacă diseară la Chiajna, de la 21:30, liveTEXTpe GSP.ro şi televizat de Digisport 1

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (40)
valyomanyd
valyomanyd  •  16 Aprilie 2012, 17:24

Respect pentru Danciulescu ! Totusi, sa-mi spuna si mie cineva, ultimul meci in care Danciu a eliminat prin dribling un fundas si a marcat ( sa nu-mi spuneti ca are plasament ca nu am intrebat asta)

valyomanyd
valyomanyd  •  16 Aprilie 2012, 17:14
Postat de valah.redandblue pe 16 Aprilie 2012, 14:41

Oriunde a jucat a fost un model ca om si jucător, un profesionist desăvârșit și un exemplu pt toată lumea. Cred ca are șanse sa devina un bun antrenor si chiar Steaua ar merita sa-i ofere șansa asta.

Cred ca ai vrut sa zici : " Danciulescu ar merita sa-i ofere Steaua sansa asta" !!!

ciprinillho
ciprinillho  •  16 Aprilie 2012, 15:38
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

batrane,se`apropie latu`!

Vezi toate comentariile (40)
Comentează