FOTBAL  »  Superliga  »  COPA AMERICA / SFERTURI / BRAZILIA - CHILE 6-1

Bonito Brasil!

Articol de GSP - Publicat luni, 09 iulie 2007 00:00

Frumos a jucat Brazilia dirijata de Robinho, golgeterul turneului. Chile a fost doar un sparring-partner, un incasator perfect. Criticat aspru dupa primele meciuri de ziaristii brazilieni, care i-au reprosat tactica precauta, inhibindu-si echipa, Dunga a jubilat la fiecare gol auri-verde. si au fost multe simbata noapte. sase goluri pe fondul unui veritabil jogo bonito, cum nu s-a intimplat niciodata de la venirea noului selectioner. Juan, Julio Baptista, Robinho, doua la rind, Josue si Vagner Love l-au ucis pe goalkeeperul chilian Claudio Bravo.
"Baietii incep sa se sincronizeze. In curind voi gasi formula ideala", a declarat Dunga. si, din acest 11 perfect, nu va lipsi electrizantul Robinho. Cel mai bun jucator al Copei America. Golgeterul competitiei, cu 6 reusite.
Chilienii il cunosteau prea bine. Doar atacantul paulista le marcase trei goluri si in grupe. si mai stiau ceva: ca n-au nici o sansa cu brazilienii. In fata lor se predasera fara lupta in ultimele partide: 0-5, 0-4, 0-3 si, acum, 1-6. Simpli incasatori. "Penibili am fost. Nu am jucat, am privit", a spus, dezamagit, selectionerul Acosta. A ramas cu satisfactia platonica a golului superb al lui Suazo, un lob fara cusur de la 16 metri. Atit.


Au distrus tot

Chilienii nu puteau mai mult. Se epuizasera inaintea meciului de simbata. Bucurosi de calificarea in "sferturi", patru jucatori, Valdivia, Vargas, Contreras si Tello, s-au imbatat si au distrus mobilierul din camerele lor. "Am baut si noi citeva pahare, nimic mai mult. S-a exagerat", a declarat Vargas. Dar toti vor fi sanctionati la intoarcerea in Chile.

VENEZUELA - URUGUAY 1-4
S-au razbunat

In grupe, uruguayenii s-au chinuit teribil. Au inscris un singur gol in trei meciuri (golaveraj 1-3), adunind cu greu 4 puncte. S-au razbunat in "sferturi", pe tara gazda, cistigind cu 4-1. "Ne-am revenit la timp", a afirmat selectionerul Tabarez". In semifinale insa, celestii vor juca in fata Braziliei. Finalul drumului lor se apropie.

62  de goluri au fost inscrise in 20 de partide la Copa America, o medie de 3,1 reusite pe meci


 

 
 
 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează