FOTBAL  »  LIGA 1  »  DINAMO

Borcea: "Andone nu a avut încredere că poate lua titlul cu Dinamo"

Articol de GSP - Publicat marti, 09 martie 2010 00:00

Preşedintele executiv al trupei din Ştefan cel Mare i-a dat replica lui Ioan Andone după ce acesta din urmă declarase că a declinat propunerea de a reveni la Dinamo din cauză că nu i s-a garantat că fotbaliştii îşi vor primi salariile la timp.

"Îmi pare rău că Ioan Andone a lăsat să se înţeleagă că a refuzat oferta lui Dinamo pentru că nu i-am îndeplinit nu ştiu ce condiţii. Cu Andone nu am discutat niciodată de salariile jucătorilor.

I-am oferit un milion de euro pentru cîştigarea campionatului, însă a refuzat oferta noastră! De ce? Nu a avut încredere că poate lua titlul cu Dinamo în condiţiile în care echipa era pe 8! Atît şi nimic mai mult", a declarat Cristi Borcea pentru site-ul oficial al clubului.

"Borcea mi-a propus 120.000 de dolari pentru şase luni, plus un bonus de un milion de dolari pentru câştigarea campionatului.

I-am zis: „Problema mea nu sunt banii. Poţi să-mi promiţi şi cinci milioane de dolari pentru titlu că eşti pe locul 8". Eu am cerut nişte lucruri clare pentru echipă, nu pentru mine.

În primul rând, am cerut ca salariile să fie la zi. Borcea a zis că nu se poate. Apoi, am cerut ca băieţii să aibă prime de joc în partidele cu primele şapte clasate, adică echipele care erau în faţa lui Dinamo la finalul turului.

Iarăşi, Borcea a zis nu. Atunci, i-am spus că nu pot să mă întorc la Dinamo şi asta a fost tot.", a declarat Ioan Andone în Click.

Playtech: Ce a făcut fiul lui Petrică Cercel la cimitir. Momente tulburătoare înainte de înmormântare


Comentarii (9)
 •  10 Martie 2010, 06:38

daca ramanea Bonetti la Dinamo acum echipa era pe primul loc si la o distanta substantiala de celelalte. Asa ca au ales o "sluga" Talnar pe care sa-l manevreze Borcea dupa cum vrea el. N-are ce sa caute Zicu, o pacaleala de fotbalist cu 2 viteze incet si lipsa, sau C Niculescu (un terminat)...aici i-as mai include si pe Adrian Cristea si Bostina doi terminati..asa ca Dinamo trebuie sa scape mai curand de Borcea si finii sai..acum asta nu este Dinamo al nostru ci mai degraba a unui merc

schukaryn
schukaryn  •  09 Martie 2010, 20:52

Sa fim seriosi!! Ar trebui sa recunasca Andone si sa aiba curaj sa o spuna n fata Dinamo NU ARE ECHIPA PT A CASTIGA CAMPIONATUL!!! Actualul lot nu are valoare..degeaba are juktori cu nume si care AU FOST O DATA buni si erau in stare sa castige un meci fara probleme acum problema s a schimbat!! Cu actualul lot nu se pot impune pretentii la castigarea campionatului!! Daca vrea cu adevarats a castige ceva sa aduk juktori care au valoare nu cu fosilele astea!!!

vlad4fifa
vlad4fifa  •  09 Martie 2010, 20:10
Postat de blu25 pe 09 Martie 2010, 17:47

ACUM SA NE LASE IN PACE ANDONE AVEM ANTRENOR !!!

u esti nebun ce antrenor avem ba?

Vezi toate comentariile (9)
Comentează