FOTBAL  »  LIGA 1  »  DINAMO

Borcea: "Ca să luăm titlul ne-ar avantaja să nu jucăm în Europa League"

Articol de GSP - Publicat duminica, 23 mai 2010 00:00

Cristi Borcea vrea titlul în viitorul sezon cu orice preţ. În cazul în care se va hotărî să rămînă la Dinamo, oficialul dinamovist spune că va aduce cel puţin 8 jucători.

"Ca să luăm titlul ne-ar avantaja să nu jucăm în Europa League. Nu mă mai interesează nimic decît cîştigarea campionatului. Dacă rămîn fac curăţenie, trebuie să aducem minimunm 7-8 jucători.


Ăştia nu mai sînt cu sufletul la Dinamo, nu mai dau totul, trebuie să aducem alţii care vor performanţă. Unii vor pleca, alţii vor fi la Dinamo II. Dacă un an şi ceva de zile au luat Dinamo la mişto,  nu trebuie să-i ia şi Dinamo pe ei acum? Dacă rămîn, cu anumiţi jucători nu vreau să mai am nici un fel de discuţie", a spus Borcea la "Premium Liga", de la GSP TV.

Playtech: Anamaria Prodan, lovitură fatală pentru Laurenţiu Reghecampf. L-a ţintit unde îl doare mai tare, apoi a plecat din ţară


Comentarii (14)
 •  24 Mai 2010, 00:43

ANUNT PENTRU TOTI DINAMOVISTII DIN AFARA TARII SI NUMAI !!SE INFINTEAZA FOREIGN DOGS CLAN !!!!PENTRU INSCRIERI SI IDEI id mess damiengiresse !!! HAI DINAMO !!!

 •  23 Mai 2010, 23:30

cred ca borcea s-a speriat ca in europa league le-a vazut pe 17 nentori si pe knatspyrnufelag :)). Acuma astia de la dinamo sunt fomidabili.. Europa league e sub demnitatea lor iar la champions league nu pot ajunge. Concluzia: dinamo nu pare sa fie facuta pt europa :))

 •  23 Mai 2010, 23:24

adevarul este ca-i intereseaza doar banii nu si performanta. In stilul asta si cum valoarea nu ne da afar din casa o sa alunecam serios in clasamentul indicilor si campionatul urmator va fi probabil ultimul care va da campioana direct in liga. Cum sa zici ca europa league e o povara?? daca liga camp va deveni interzisa iar europa league o povara mai bine nu mai participam deloc

Vezi toate comentariile (14)
Comentează