FOTBAL  »  LIGA 1  »  DINAMO

Borcea îşi ascultă naşul » Nu mai vine în ţară pînă în 2012

Borcea spune că problemele cu sarcina ale Alinei nu-i permit să se întoarcă în ţară curînd
Borcea spune că problemele cu sarcina ale Alinei nu-i permit să se întoarcă în ţară curînd

Articol de GSP - Publicat joi, 27 octombrie 2011 00:00 / Actualizat joi, 27 octombrie 2011 12:43

Cristi Borcea nu e curios s-o vadă pe Dinamo pe viu şi şi-a amînat întoarcerea în ţară pentru anul viitor. Borcea a renunţat să participe la nunta la care trebuia să fie naş programată la sfîrşitul acestei săptămîni. După ce s-a speculat că evită să se întoarcă în România din cauza publicării stenogramelor din scandalul arbitrilor corupţi, Borcea spune că problemele cu sarcina ale soţiei sale îl ţin blocat la Miami

"A fost ieri la un consult, iar medicii au fost radicali: i-au interzis Alinei să călătorească trei luni de acum înainte cu avionul! Din ce am înţeles, doctorii doresc sa nu rişte nimic, vor ca sarcina să fie supravegheată regulat şi ţinută sub control atent", a spus Cristi Borcea pentru Libertatea.

Acţionarul dinamovist a renunţat la decizia de a-l cununa pe Cristian Bobar, membru în Comitetul Executiv al FRF, care se va căsători la sfîrşitul acestei săptămîni: "Da, nu putem merge la nuntă, ne pare foarte rău! Sînt bun prieten cu familia Bobar, dar sănătatea Alinei e mai presus de orice. Nu te joci cu astfel de probleme! O să delegăm pe cineva din partea noastră pentru a face oficiile de naş", a adaugat Borcea.

"Nu te întoarce în ţară"
Imediat după arestarea lui Vasile Avram şi Sorin Ţerbea, întrebat fiind ce sfat îi dă finului său, care a apărut în stenogramele publicate de DNA, Gigi Becali a răspuns: "Îl sfătuiesc să nu se întoarcă. I-am zis că dacă au scos şampania din stenograme şi au spus doar 50 înseamnă ca au ei un gând cu el. Aşa că să stea acolo pe la plajă, că e şi fina însărcinată şi să nu mai păţească nimic. Să stea să se bronzeze, că-l iau ăştia de pe aeroport. Eu ştiu că e nevinovat. I-am dat ordin, că destul am călcat eu pe la DNA şi nu vreau să-mi văd şi finii pe acolo".

 

Playtech: BOMBĂ! Vicor Ponta, mesaj pentru români de pe patul de spital: 'Ar fi o lașitate din partea mea să tac'


Comentarii (49)
tamplaru
tamplaru  •  28 Octombrie 2011, 20:02

DINAMO e curata! Vasluiul e super corupt.

meka
meka  •  27 Octombrie 2011, 14:59

Ceahlaul - Dinamo 0-5 = Borcea la puscarie.

petrusm
petrusm  •  27 Octombrie 2011, 14:43

DINAMO ESTE O ECHIPA SUPTA DE BANI DE DOUAZECI DE ANI DE MARELE FOST IMPRESAR SCUIPACIOS SI FEROCE ...BELELILE FACUTE DE ATOTSTIVUITOR SI INREGISTRARILE , PLUS VOTUL IMPOTRIVA CRAIOVEI IN MARELE COMPLOT PENTRU DEPOSEDAREA DE CEI 39 DE JUCATORI IL VOR TINE MULT TIMP DEPARTE PE REGELE BUTELIILOR ..DOAR PENTRU AUDIERI VA TREBUI SA VINA LA APELUL CELOR INDRITUITI SA IL CHEME ..

Vezi toate comentariile (49)
Comentează