FOTBAL  »  Superliga  »  INTER - DINAMO 1-3

Borcea: "Nu cred că putem lua titlul, avem ca obiectiv Cupa"

Marius Niculae, Niculae, Dinamo
Marius Niculae, Niculae, Dinamo

Articol de GSP - Publicat duminica, 28 februarie 2010 00:00

Cristi Borcea, preşedintele lui Dinamo, nu crede că echipa sa poate lua titlul fără a beneficia de paşi greşiţi din partea adversarilor.

"Am dominat meciul cu Inter. Am primit gol, dar am revenit ca o echipă mare în repriza a doua. Noi avem ca obiectiv cîştigarea Cupei României, dar nu ne deranjează dacă luăm şi titlul. Nu cred că putem lua campionatul, dar dacă celelalte echipe ne vor da prilejul, atunci vom încerca să cîştigăm. Dacă nu erau problemele de arbitraj în tur, eram pe primul loc", a spus Cristi Borcea la Recursul Etapei, la GSP TV.

...despre CFR Cluj - Steaua: "Sînt foarte mulţumit de egalul de la Cluj, este exact ce îmi doream"

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (6)
 •  09 Aprilie 2010, 07:50

cred ca te referi la cupa de anul viitor , nu ? ca... cea de anul asta e rezervata CFR-ului ha-ha-ha

 •  01 Martie 2010, 01:15

esti cel mai prost chiar mai prost decat becali ai inceput sa-l imiti chiar minti urat ca nu sti sa minti si cand tragi apa la wc te gandesti la titlu si CL dar pt tine va ramane doar un vis care o sal iei cu tine si in mormant antipaticule nu mai ai mult si te vor insulta suporterii si pe tine pe stadion veziti de buteliile tale si lasa dinamo

 •  01 Martie 2010, 01:05

ori sunteti tampiti,ori idioti.in tur arbitrii au gresit clar in defavoarea lui Dinamo.Nu s-a comentat nici macar la 10% din ce s-a facut dupa meciul cu descultii din Craiova.Cand va convine voua,merge discutat arbitrajul.Cand nu,"sunt si ei oameni"

Vezi toate comentariile (6)
Comentează