FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - CS SEVERIN, LUNI, 20:30, DIGISPORT 1 ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Borcea nu se bagă în conflictul acţionarilor de la Dinamo

Articol de - Publicat duminica, 02 decembrie 2012 00:00 / Actualizat sambata, 01 decembrie 2012 21:31

Fostul acţionar le-a transmis actualilor şefi că n-are nici o intenţie în viitorul apropiat să revină la Dinamo, sub nici o formă


Cristi Borcea rămîne la Miami şi va reveni pe 22 decembrie în România, pentru a face Crăciunul în ţară, însă nu are în plan să se întoarcă în acţionariatul lui Dinamo. Ionuţ Negoiţă a tras un semnal de alarmă, "clubul intră în faliment dacă nu băgăm bani cum se cuvine", Dragoş Săvulescu şi-a anunţat retragerea şi vrea să-şi vîndă acţiunile, iar diverşi oameni din anturajul roş-albilor l-au propus pe Borcea să reinvestească. "Am alte probleme pe cap, de la fotbal îmi risc libertatea şi era să mor, am făcut operaţie pe cord deschis, aşa că nu am de gînd să revin", le-a transmis omul de afaceri celor din conducerea clubului.

Borcea este implicat în Dosarul Transferurilor, în care a fost condamnat la 7 ani de închisoare, iar fostul acţionar al "cîinilor" îşi pregăteşte apărarea la recurs. A evitat să vorbească despre situaţia de acum a roş-albilor: "Actualii şefi sînt oameni puternici şi vor face totul ca Dinamo să revină în elită".

"Voi plăti jumătate din datoria clubului, adică 6 milioane de euro. Iar jumătatea cealaltă să fie împărţită între ceilalţi doi acţionari. Dar vreau să am eu controlul! Altfel, să se descurce cei care au dus clubul în groapă!"
Ionuţ Negoiţă, acţionar Dinamo

"Pe Borcea nu-l văd revenind vreodată în fotbal. Şi-a riscat viaţa pentru acest sport, a investit bani şi acum riscă să fie trimis după gratii"
Dumitru Dragomir, preşedinte LPF

Badea vine mîine
Preşedintele CA, Nicolae Badea, şi omul care conduce practic clubul, se va întoarce mîine la Bucureşti după cîteva zile la Istanbul unde şi-a rezolvat o problemă medicală, operîndu-se de tiroidă. El va avea o întîlnire cu Negoiţă şi cu Săvulescu pentru a discuta despre împărţirea celor 30 la sută din acţiunile ultimului. Badea a evitat să se pronunţe vizavi de ceea ce s-a întîmplat la club în ultimele zile, însă cei ce-l cunosc spun că nu are de gînd să se retragă de la Dinamo. Chiar şi Negoiţă a confirmat acest lucru.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (17)
doruman
doruman  •  08 Decembrie 2012, 08:59

Borcea sa-si ispaseasca mai intai anii de puscarie, apoi nu o sa-i mai arda lui de fotbal. La dinamo tot conflict e de vreo 10 ani , de cand se pregatesc in liniste pentru CL:)))))))

andystar
andystar  •  03 Decembrie 2012, 18:28
Postat de xzx pe 02 Decembrie 2012, 22:45

langa nasul lui ,Becali))) ce frumos comenteaza unii suporteri 5telisti, care nu vad gunoiul din curtea lor.)))

CIOBANU NU A CUMPARAT ARBITRI BAI GUNOI MIZERABIL ! DACA IL APERI PE ASTA LOCU TAU E ALATURI DE EL LA PARNAE !

florinch
florinch  •  03 Decembrie 2012, 11:21
Postat de alexa.09 pe 02 Decembrie 2012, 19:46

Cristi Borcea a fost , este si va fi un mare dinamovist . Timp de cativa ani buni , a investit la Dinamo . A pus suflet la fiecare meci si si-a dorit ca echipa sa invinga intotdeauna . A simtit gustul castigarii campionatului ceea ce l-a facut sa fie mandru ca este dinamovist . Dar , problemele de sanatate l-au facut sa iasa din fotbal . Apoi a fost condamnat si la sapte ani de inchisoare . Aceasta nu a fost o veste buna pentru nimeni , poate doar pentru dusmani . Ii doresc multa sanatate si sa scape din aceste probleme . A ajutat mult Dinamo din interior , iar acum nu mai este implicat direct , insa sunt sigura ca este alaturi de clubul sau de suflet !!

Perfect adevarat,insa sa nu uitam ca el,cu ambitiile lui megalomanice, a adus clubul in pragul falimentului.El nu a investit bani la Dinamo, el a creditat clubul,deci nu a fost investitor,ci creditor.Cand a vazut ca e groasa, ca s-a stipulat in regulament ca banii care se vor baga la echipa pentru salarii,transferuri,etc., sunt considerati sponsorizari,nu imprumuturi, adat bir cu fugitii.Nu prea e corecta o asemenea abordare.In ceeace priveste condamnarea,nu doresc asta nimnui,insa ceva, ceva tot este de i-a luat DNA-ul la ochi. Nu spun ca nu e dinamovist, dar mai usurel cu banii de dat,mai mult de luat.

Vezi toate comentariile (17)
Comentează