FOTBAL  »  Superliga  »  ANTRENOR

Borcea: "Vine Ciobotariu, dar tot pe Andone îl aştept"

Cristi Borcea
Cristi Borcea

Articol de GSP - Publicat luni, 13 iunie 2011 00:00 / Actualizat luni, 13 iunie 2011 13:20

Cristi Borcea a declarat la reunirea lotului că antrenorul echipei Dinamo este Liviu Ciobotariu, însă a menţionat că situaţia este incertă. Acţionarul îl aşteaptă încă pe antrenorul Ioan Andone, care este sub contract cu formaţia din "Ştefan cel Mare".

"Le-am spus jucătorilor că sînt cei mai buni, că îi aşteaptă un an greu, trebuie să se pregătească cît mai bine, că primul obiectiv este intrarea în Europa şi că trebuie să asculte de antrenor. Antrenor este Liviu Ciobotariu, poate fi interimar sau poate fi definitiv, asta vom vedea zilele următoare. Am vorbit cu Andone şi eu îl aştept totuşi pe el. Eu am încredere, are nişte probleme medicale cu tatăl lui şi mîine va veni în Bucureşti", a spus Borcea.

Obiectivele anuale ale lui Borcea pentru Dinamo au rămas neschimbate, chiar dacă de cîteva sezoane, echipa n-a mai reuşit mare lucru în Liga I şi Europa.

"Obiectivul lui Dinamo este construirea unei echipe competitive pentru a pătrunde în Liga Europa", a menţionat el, adăugînd că jucătorii şi-au primit banii.

Borcea nu îl consideră de temut pe Răzvan Lucescu, care a semnat cu Rapid pentru 4 ani: "Nu ne temem, n-a mai fost Răzvan Lucescu la Rapid şi i-am bătut tot timpul?", a conchis Cristi Borcea.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (10)
cpt.ahab
cpt.ahab  •  13 Iunie 2011, 17:08

Da-i Doamne mercur cat nu poate duce! Si lui si altora, stim noi care...

vafanculo
vafanculo  •  13 Iunie 2011, 15:45
Postat de forza1rapid pe 13 Iunie 2011, 14:23

Borcea ai distrus clubul dinamo in cardasie cu clanul becali dar suporterii nu-l vad decat pe Badea dar adevaratul ccaann.....cceerr acolo tu esti si fratii becali . Bineinteles ca este problema voasta interna de care noi ne bucuram si cred ca in acest campionat veti bifa cu brio prima RETROGRADARE din istorie !

Ba baiatu te cam repeti la nesfirsit si devii deja obositor ...........!!! Va stiu foarte bine ..ma refer la rapidistii din bucuresti ..sunteti din clasele sociale mai de jos ca sa nu mai vorbesc si de singurele cartiere recunoscute din bucuresti care apartin tzzziganilor...cartierele rahova si ferentari....giulestiul este o mixtura intre clasa muncitoare si tzzigani b.oriti !! De aia va si duceti pe stadion pentru ca voi alta viata sociala nu aveti..va place sa stati cioc in cioc pe stadion si sa va sc.uipati unii pe altii !! Stadionul; arata exact dupa cum meritati si este situat exact acolo unde merita tzziganii bucuresteni sa aibe echipa favorita !!

nicolaevici
nicolaevici  •  13 Iunie 2011, 15:40

Cred ca ai probleme mari cu capul ,ti s-a scurtcircuitat creierul Borcea,nu intelegi ca suporteii nu il mai vor pe Andone...!!!

Vezi toate comentariile (10)
Comentează