FOTBAL  »  Superliga  »  U CLUJ - CFR CLUJ SE VA REJUCA

Bornescu mai avea puţin şi-l pupa pe Cadu: "Nu l-am lovit! L-am tras de tricou ca să-l ridic" :D

Bornescu spune că nu l-a lovit pe Cadu
Bornescu spune că nu l-a lovit pe Cadu

Articol de GSP - Publicat vineri, 11 mai 2012 00:00 / Actualizat vineri, 11 mai 2012 19:39

Mircea Bornescu se va putea reîntîlni cu Ricardo Cadu în partida dintre U Cluj şi CFR care se va rejuca. Portarul a încercat să explice conflictul pe care l-a avut cu portughezul şi pentru care a primit o suspendare de două meciuri şi o amendă de 7.000 de lei VEZI AICI IMAGINI CU INCIDENTELE DINTRE CEI DOI!

"Nu l-am lovit pe Cadu. M-am dus la el şi l-am întrebat ce încearcă să facă. Întîi l-am împins, apoi l-am tras de tricou ca să-l ridic, i-am spus să nu se mai prefacă. Astfel de împingeri vezi în timpul unui meci la fiecare corner. Eu nu am nimic cu el, dar cred că a fost premeditat. Mă aşteptam ca măcar el, în calitate de căpitan, să dea tonul la calm", a spus Mircea Bornescu la Dolce Sport.

Portarul a povestit şi ce s-a întîmplat la vestiare:

"Eu nu eram acolo, dar am auzit scandal şi m-am dus şi eu. Am văzut că s-a format un meleu, însă am fost oprit de un coechipier să mă apropii. Eram cu atît mai nervos, iar atunci le-am strigat să mă lase. Ştiu că reacţia mea nu a fost la locul ei, cu siguranţă nu se vor mai repeta aceste lucruri. Dar nu vom accepta niciodată ca adversarii să vină şi să ne înjure sau să le facă semne obsece suporterilor".

Cadu şi Bornescu s-ar putea reîntîlni la rejucare!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (16)
sapcarosie
sapcarosie  •  14 Mai 2012, 16:30
Postat de fotbal_perfect pe 12 Mai 2012, 22:52

Chiar daca Poli Timisoara nu e simpatizanta a CFR-ului,respect pt corectitudine.L-am auzit ieri si pe d-l Chivorchian care a spus parerea dansului despre hotia pe fata ce se face impotriva CFR-ului.Uite ca mai sant si oameni sanatosi care judeca subiectiv.RESPECT.

....oameni sanatosi care judeca *obiectiv ...

danotelu
danotelu  •  13 Mai 2012, 12:56
Postat de haideusicfr pe 13 Mai 2012, 08:58

S-a mutat *tzigania* damboviteana pe malurile Somesului.Asa se intampla cand echipe altadata fanion ale unor orase *ajung* pe mainile unor bisnitari.Si care-si transforma echipele in gloate de adunaturi de *venetici*. Ce cauta tziganul asta brunet intr-un oras ca si Clujul ? Cat scoala are ? (pe pasunea comunala).

He-he-he!... ,,Ce cauta tziganul asta brunet intr-un oras ca si Clujul ? Cat scoala are ? (pe pasunea comunala).'' din Pantelimon?

haideusicfr
haideusicfr  •  13 Mai 2012, 09:03
Postat de reorganizatoru pe 12 Mai 2012, 13:08

Cadu ai vrut sa te dai mare, ne-ai aratat sigla cu trenul?Cum te-ai simtit pe un stadion adevarat, cu suporteri si galerie adevarata?V-ati cam timorat, pregatim ceva frumos la rejucare!! Exista si la noi un personaj care a vrut eroisme peste tot unde a jucat, cu gesturi extreme sa incite copiii!! Bornescule fa-te respectat aparand! Aici esti in Cluj, nu mai esti in giulesti!!!!!!!!!!!!!!!!!! Claudiule sanctioneaza-l !!!! Claudiule fa minuni la rejucare, vreau sa ma bucur mult!!!!! Ajuta comunitatea clujeana sa se bucure!!!! DIN CLUJ UN CALDUROS NUMAI "U" !!!!!!!

Am impresia ca esti tanar si plin de entuziasm fata de U .Ai tot dreptul.Numai sa stii *comunitatea * aia clujeana mai cuprinde si alti microbisti decat cei fanatici pentru U .Suporterilor mai vechi le este rusine de comportamentul celor de la U. U nu mai reprezinta Clujul ci anumite interese dambovitene.Iar voi sunteti fraierii care-i sustineti. Comunitatea aia clujeana ar trebui sa fie mandra ca o echipa clujeana poate lua inca odata campionatul .Trebuie sa te ai bine cu vecinul nu cu cel de la distanta .Sau si cu unul si cu altul.

Vezi toate comentariile (16)
Comentează