FOTBAL  »  Superliga  »  FC BOTOŞANI - STEAUA, LUNI, 20:30, LOOK TV ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Botoşănenii visează la o victorie cu Steaua: ”Ar fi senzaţional să îi batem, după ce am cîştigat şi cu Dinamo”

Articol de GSP - Publicat sambata, 29 noiembrie 2014 00:00 / Actualizat sambata, 29 noiembrie 2014 19:48

Preşedintele celor de la FC Botoşani, Cornel Şfaiţer, a vorbit despre confruntarea dintre echipa sa şi liderul Steaua, care va avea loc luni, de la 20:30, pe Look TV şi liveTEXT pe GSP.RO.
"Am fost extrem de bucuros cînd am reuşit să o învingem pe Dinamo. Acum îmi doresc foarte mult să batem Steaua! E clar că o victorie în faţa Stelei nu o poţi uita niciodată. Ar fi ceva senzaţional pentru noi să învingem acasă, la Botoşani, echipa campioană.

Normal că eu aş fi cel mai bucuros dacă batem Steaua! Nu mai spun că dacă am reuşi să batem de două ori Steaua în acest campionat deja pot să mă retrag liniştit din fotbal!", a spus Cornel Şfaiţer, conform Mediafax. 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (14)
dnlpiticu
dnlpiticu  •  30 Noiembrie 2014, 13:14

Sa speram ca Steaua o sa cistige cu Botosani, Craiova, Iasi si Kiev. Sper sa scape de Pirvulescu care e slab jucator. In rest toti jucatorii de la Steaua sint OK pentru nivelul campionatului romanesc.

dnlpiticu
dnlpiticu  •  30 Noiembrie 2014, 13:10

Meci greu cu Botosani, mai greu decit cu Alborg. Cu Alborg am pierdut ca n-a jucat Rusescu. Inca odata se dovedeste ca Muresan lupta impotriva Romanieie. L-a mutilat pe Rusescu si a scapat ieftin. Nu inteleg cum mai poate sa-l rabda pamintul pe Muresan - un taran golan care nu-i brazilian. E chelios iar Pustai, pustai, putai esti cam aerian cu fotbalul. Cu Botosani, trebuie sa jucam cu cap, ca o sa fie frig -6 si depinde si de arbitru. Meci greu de tot. Sper ca toata Moldova sa tina cu Steaua.

yobulin
yobulin  •  30 Noiembrie 2014, 11:49
Postat de unico_biancorossi pe 29 Noiembrie 2014, 23:27

o sa ramaneti cu visele astea erotice, pacalicilor. echipe false, cluburi false, pe bani publici. sa dispara toate sau sa treaca in sistem privat si apoi sa le vedem ! dar, daca se va face ce e normal, se duc dracu toate, direct in vagauna de unde au venit. botosani auzi... acum vreo 30 de ani veci de veci nu se visau aia pe 5-6 in Divizia A...

Unico_penibilo care mananca rahat la orice stire...

Vezi toate comentariile (14)
Comentează