FOTBAL  »  Superliga  »  BOTOȘANI - CFR CLUJ 2-1

BOTOȘANI - CFR CLUJ 2-1 // Gabi Balint, mesaj ferm pentru Petrescu: „Dane, nu e interesul României să vă calificați voi”

Articol de GSP - Publicat duminica, 08 decembrie 2019 19:38

Fostul mare internațional Gabi Balint (56 de ani) a vorbit în această seară despre scandalul privind amânarea partidei FC Botoșani - CFR Cluj, încheiată 2-1. 

Campioana a solicitat amânarea partidei de azi, însă „feroviarii” s-au izbit de refuzul celor de la Botoșani. Balint nu e de acord cu Petrescu și spune că decizia moldovenilor de a refuza amânarea partidei a fost una normală.   

„Dacă el ar fi fost în locul antrenorului sau conducerii de la Botoșani, nici el n-ar fi acceptat amânarea meciului. Nu e interes național. Dacă Liga are nevoie de acceptul ambelor echipe pentru a amâna partida, Petrescu n-are ce să facă decât să se conformeze. Fiecare își vede de interesul lui. Nu poți să-i obligi pe cei de la Botoșani să amâne partida.  

E interesul lor să se califice, nu interesul României. Tu crezi că pe celelalte echipe le interesează ce face CFR Cluj?”, a declarat Gabi Balint, la TV Digi Sport. 

Vezi AICI toate detaliile de la partida FC Botoșani - CFR Cluj!

Joci constant la pariuri? Avem un test pentru tine – răspunsurile sunt foarte importante! 

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (22)
343605709348157
Viorel Trifa  •  09 Decembrie 2019, 09:05

"E interesul lor să se califice, nu interesul României". Chiar asa, stimabile? Punctele aduse de CFR la coeficientul UEFA pentru Ro pica din cer? Alea nu reprezinta interes national? M-ati dezamagit.

105662257060988
Eugen Qy  •  09 Decembrie 2019, 01:27
Postat de mircea1957 pe 08 Decembrie 2019, 23:16

Asa este. Poate aduce si Botosanul in urmatorul mileniu mscar o jumatate de punct in coeficientul Romaniei. Au inceput in seara acesta cu CFR. Dar nu le da nimeni nici o ceapa degerata pentru meschinaria care au facut-o. Daca pana acum mi-erau simpatici, acum mi s-a taiat. Succes la retrogradare Botosani! Croitoru si-a pierdut tot creditul prin minciunile pe care le prfereaza.

Tocmai ca a spus-o in cunostinta de cauza. STEAUA si mai apoi fc fcsb-ul nu au beneficiat de amanari desi ar fi putut sa le obtina ... NIMENI nu a dorit sa scape prilejul de a juca impotriva unei echipe OBOSITE !!! Toti criticii Botosaniului, ar trebui sa faca un exercitiu mental si sa se puna in locul lor si mai apoi vor vedea ca iau aceleasi decizii ca echipa moldava !!! Bravo tie fc Botosani ! Ai castigat in fata CFR-ului dar ti-ai prejudiciat IMAGINEA in fata intregii tari ! Credeti oare caViitorul lui Hagi, daca era ieri in locul Botosaniului, ar fi VRUT AMANAREA Partidei ? NICIDECUM !!! Una-i una si alta-i alta !....

copacabana_70
copacabana_70  •  09 Decembrie 2019, 00:02

Nici Steaua nu a beneficiat de clementa din partea colegelor de campionat cand juca prin cupe si aducea o gramada de puncte... daca nu ma insel, Poli Timisoara nu a vrut sa amane un meci si Steaua a jucat atunci din 3 in 3 zile...de obicei echipele angrenate in grupe de Europa au program f. incarcat. Nu e obligat nimeni sa-i menajeze...sa nu mai spunem ca CFR a beneficiat cu ani in urma de calificare directa in grupe ca si campioana pe punctele si munca Stelei si a Rapidului...radea unsurosu de Muresan ca nu joaca tur preliminar... asa ca lasati-0 mai moale.

Vezi toate comentariile (22)
Comentează