FOTBAL  »  Superliga  »  FC BOTOȘANI - SEPSI

VIDEO+FOTO FC Botoșani - Sepsi 0-1 » Anihilați acasă, moldovenii cad pe 3 în play-out. Clasamentul actualizat

FC Botoșani - Sepsi // foto: Ionuț Tăbultoc +11   FOTO
FC Botoșani - Sepsi // foto: Ionuț Tăbultoc

Articol de , - Publicat duminica, 10 aprilie 2022 17:04 / Actualizat luni, 01 mai 2023 16:11

Sepsi a câștigat în deplasare cu FC Botoșani, scor 1-0, în etapa 4 din play-out-ul Ligii 1.

Programul complet din play-out

Alexandru Tudorie a înscris unicul gol al partidei, în minutul 3. Atacantul covăsnenilor i-a depășit cu lejeritate pe Dawa și Șeroni, stoperii gazdelor, și a finalizat cu un șut la colțul scurt, lângă bară.

Sepsi a fost aproape să-și majoreze avantajul în minutul 28. Ștefănescu a încercat să profite de ieșirea hazardată a portarului Eduard Pap cu un lob de la peste 30 de metri de poartă, dar mingea a căzut aproape de poartă.

Prima parte s-a încheiat cu nervii întinși la maximum. Gazdele au cerut penalty la o fază în care mingea l-a lovit în abdomen pe stoperul Bogdan Mitrea. „Centralul” George Găman a apucat să le acorde penalty moldovenilor, dar a revenit asupra deciziei după intervenția corectă a asistentului Sebastian Gheorghe.

+7 FOTO

Sepsi versus Eduard Pap în partea a doua

Oaspeții au început repriza secundă în forță. După ce și-a depășit doi adversari în viteză, Golofca a șutat din afara careului, dar Pap a respins în corner. Din faza fixă rezultată, Tudorie a trimis cu capul spre poartă, dar Pap a reținut fără probleme.

Golofca a fost blocat de Pap și în minutul 63, la capătul unei incursiuni în banda stângă. Câteva zeci de secunde mai târziu, Mitrea a ratat o execuție din câțiva metri, în urma unei centrări a lui Ștefănescu. Mascat de adversari, stoperul lui Sepsi a trimis mult pe lângă dintr-o poziție excelentă.

Sepsi a continuat să controleze meciul și a mai bifat câteva ocazii bune prin Tudorie, Golofca și Luckassen, toți impreciși la finalizare sau blocați de câteva parade extraordinare ale lui Pap.

Rezultat final 0-1, iar covăsnenii adună 3 puncte prețioase. Sepsi ajunge la un total de 30 de puncte și urcă pe 2 în play-out, depășindu-și adversara de astăzi. Lider rămâne Rapid, cu 32 de puncte.

FINAL » FC Botoșani - Sepsi 0-1

Echipele de start la FC Botoșani - Sepsi:

FC Botoșani: E. Pap - Braun, Dawa, Șeroni, Dragu - Papa, Dican, E. Florescu - Mailat, M. Roman II, Jaja Silva 
Rezerve: M. Contra - Haruț, Țigănașu, Tîrcoveanu, D. Croitoru, Petkovski, Grubac, M. Santos, Tisdell 
Antrenor: Marius Croitoru 

Sepsi: Niczuly - R. Dimitrov, Bălașa, B. Mitrea, A. Dumitrescu - E. Gonzalez, N. Păun, M. Ștefănescu - Bărbuț, Tudorie, Golofca 
Rezerve: Began - Tincu, Ispas, Vașvari, Aganovic, I. Fulop, Ashkovski, Damașacan, Luckassen 
Antrenor: Cristiano Bergodi

Stadion: Municipal (Botoşani)
Arbitru: Găman George Cătălin (Craiova) / A1: Gheorghe Sebastian Eugen (Suceava), A2: Cerei Alexandru (Cluj-Napoca)

VIDEO Hagi a urlat la jurnaliști, la ieșirea din stadion: „În halul ăsta ați ajuns? Dar chiar așa? Mă luați la...”

Starul lui Bayern îl face praf pe Maguire: „Ronaldo trebuie să îl strige «Căpitane!». Vă puteți imagina?”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (9)
1745flo
1745flo  •  10 Aprilie 2022, 20:48
Postat de searover pe 10 Aprilie 2022, 19:06

Usor-usor, dintr-o echipa simpatica si care juca un fotbal bun, Botosani se transforma intr-un fel de Ceahlaul, ei vor nu acel 5% "datorat" gazdelor, ei vor un 95%, si il vor din minutul 5, altfel incep cu niste huiduieli de-alea mugite asa, specifice regnului animal, cum nu auzeai decat in primii ani de dupa revolutie

Slugile ciobanului!

wrx.
wrx.  •  10 Aprilie 2022, 20:12
Postat de wrx. pe 10 Aprilie 2022, 20:11

Inca putin si né indeplinim “obiectivul” :)) Abia astept sezonul viitor! Pacat ca nu este si Poli Timidoara, binenteles cu un stadion nou! Usor, usor echipele de traditie trebuie sa fie in Liga 1!

*Timisoara

wrx.
wrx.  •  10 Aprilie 2022, 20:11
Postat de searover pe 10 Aprilie 2022, 19:41

Salutare amice, mersi pt urari, asa sa fie, ca altfel incep sa ii urasc pe Petrolul :))))....felicitari pt mentinerea in L1, cred ca sunteti deja relativ safe.

Inca putin si né indeplinim “obiectivul” :)) Abia astept sezonul viitor! Pacat ca nu este si Poli Timidoara, binenteles cu un stadion nou! Usor, usor echipele de traditie trebuie sa fie in Liga 1!

Vezi toate comentariile (9)
Comentează